"


Την Άρτα επισκέφθηκε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Άρτα.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων της η Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους παραγωγούς για τη νέα υπουργική απόφαση, για τον έλεγχο στην αγορά γάλακτος που βρίσκεται στη διαβούλευση, για την πάταξη των ελληνοποιήσεων, την πολιτική του νέου ΠΑΑ, για την διατροφική επάρκεια, την παραγωγή ποιοτικών τροφίμων, την ασφαλή διατροφή και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ειδικότερα, η Υφυπουργός επισκέφθηκε την Χοιροτροφική Ένωση Ηπείρου, την Χοιροτροφική Μονάδα Χήτα, στα όρια με την Πρέβεζα, που λειτουργεί μια σύγχρονη μονάδα βιοαερίου, την αιγοπροβατοτροφική μονάδα Καψάλα, τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας και ζητηθήκαν από κοντά τα προβλήματα και οι προοπτικές της πρωτογενούς παραγωγής.

Ακολούθησε  ανοιχτή συζήτηση με κτηνοτρόφους και αλιείς του νομού εκεί.

Η κα. Τελιγιορίδου επισκέφθηκε, επίσης, και τον Δήμαρχο Άρτας κ. Χρήστο Τσιρογιάννη .
Μαζί της στην περιοδεία αυτή είχε την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κα. Όλγα Γεροβασίλη, το Βουλευτή Άρτας κ. Βασίλη Τσίρκα και το βουλευτή Πρέβεζας κ. Κώστα Μπάρκα.Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ