"


Τελιγιορίδου προς Κασαπίδη: "Οι γνωστοί άγνωστοι που πούλησαν την φέτα είναι οι ευρωβουλευτές σας"



Η κα. Τελιγιορίδου  αναφέρει για τον κ. Κασαπίδη πως άρχισε να εκτοξεύει "μηνύσεις" για λόγους εντυπωσιασμού κατά παντός αγνώστου υπευθύνου για την ελληνοποίηση του γάλακτος.

Ωστόσο, κηρύσσει πως αυτοί που πραγματικά χαίρουν μηνύσεων  είναι ο πρόεδρος της ΝΔ και οι ευρωβουλευτές της παράταξής του που με την ψήφο τους προέβησαν σε ‘’εγκληματική’’ ,για τη φέτα, ενέργεια, στις 17 Μαρτίου 2017 στην ΕΡΤ Κοζάνης.


Έπειτα, μιλώντας πάλι με επιχειρήματα η κα. Τελιγιορίδου, ισχυρίζεται  πως οι Ευρωβουλευτές της ΝΔ ήταν εκείνοι που ψήφισαν υπέρ της CETA με τον Καναδά , ζημιώνοντας την Ελληνική φέτα ΠΟΠ και τους Έλληνες παραγωγούς. Δε διστάζει, επίσης, να θίξει το γεγονός πως όταν ο ίδιος προσπάθησε να διαφοροποιηθεί,  ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης τον άλλαξε με συνοπτικές διαδικασίες από υπεύθυνο τομεάρχη αγροτικού της ΝΔ.

Η φράση στην οποία επιμένει ατράνταχτα κατά την ομιλία της είναι να κατηγορηθούν γνωστοί και όχι άγνωστοι.

Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ, λέει, έχει εντατικοποιήσει τους ελέγχους στα σύνορα και αυστηροποιεί τους ελέγχους ισοζυγίων γάλακτος προτείνοντας μέχρι το κλείσιμο των επιχειρήσεων των παραβατών που κάνουν ελληνοποιήσεις. Απορία της είναι, όμως,  και έχει μεγάλη δυσπιστία ως προς το ποιές θα είναι οι κινήσεις και η  στάση του κ. Κασαπίδη.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ