"


Στους ημιτελικούς του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" η Καστοριά


Η περηφάνια για την Καστοριά από την πρώτη νίκη του Δημήτρη και του Παντελή ήρθε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο αφού οι εν λόγω δύο ταλαντούχοι γνώστες οχημάτων πέρασαν σήμερα 26/11 στους ημιτελικούς κερδίζοντας τις εντυπώσεις των κριτών.


Οι δυο πολύ προσεκτικοί αλλά συνάμα και πολύ ριψοκίνδυνοι «SXS» απέδειξαν το ταλέντο τους καθηλώνοντας τους θεατές που έμειναν με το στόμα ανοιχτό να θαυμάζουν και να αγωνιούν.

Παρά το ακατόρθωτο και εξαιρετικά δύσκολο του εγχειρήματος που είχαν να φέρουν εις πέρας- καθώς εμφανίζονταν έχοντας ως ταλέντο τους τη "δεξιοτεχνία με τις γουρούνες"- κατάφεραν με φυσικότητα να μαγέψουν με τα ακροβατικά τους κόλπα, την ταχύτητα, την λεπτομέρεια, το σωστό χειρισμό κ.α. να περάσουν στην επόμενη φάση του γνωστού Talent Show.

Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο πέρασαν με μεγάλη φυσικότητα στα λεγόμενα “Judge cuts” συγκεντρώνοντας τρία "ναι" και δείχνοντας το ταλέντο τους στη ¨δεξιοτεχνία με αυτοκίνητο".
Είτε αυτοκίνητο, είτε οποιοδήποτε άλλο όχημα, φαίνεται να είναι εύκολη υπόθεση για το δυναμικό Team που ξέρει από επιδέξιους χειρισμούς, άριστη οδήγηση, αντανακλαστικά και πώς να προσφέρει το πιο απίστευτο και απίθανο θέαμα.

Πολλά θερμά συγχαρητήρια! Καλές πρόβες και καλή τύχη στους ημιτελικούς!

Δείτε τις καταπληκτικές δεξιότητες και ικανότητες των δύο νεαρών οι οποίες τους έδωσαν το εισιτήριο για την επόμενη στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=vdj0I6NtLUY





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ