"


Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» του Λεωνίδα Πουλιόπουλου

Η Ακαδημία Γραμμάτων και Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης» ενημερώνει τα μέλη και το φιλόμουσο κοινό  ότι την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18.00, στο Αμφιθέατρο 1 του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας που εδρεύει στη Καστοριά,


θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση ενός ενδιαφέροντος πονήματος από τον επιστημονικό συνεργάτη της Δρ. Λεωνίδα Πουλιόπουλο με τίτλο «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη». Την εκδήλωση διοργανώνει το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Προφήτης Ηλίας» και ο εκδοτικός οίκος ΙΩΝ με την συμμετοχή έγκριτων ομιλητών, οι οποίοι θα τοποθετηθούν κριτικά επί του πονήματος εκ των οποίων ο Δρ. Δημήτρης Μαυρίδης, Καθηγητής, Δρ. Στέλιος Πατσίκας, Καθηγητής, Δρ. Αμαλία Τριανταφυλλίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια.

Η Ακαδημία  εύχεται στον κ. Λεωνίδα Πουλιόπουλο, το νέο του βιβλίο να χαρεί αναγνώρισης και ενδιαφέροντος από το αναγνωστικό κοινό αλλά και να συνεχίσει το ενδιαφέρον συγγραφικό του έργο, το οποίο δεν είναι σημαντικό μόνο για την επιστημονική κοινότητα αλλά αναδεικνύει και την γενέτειρα του Καστοριά.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ