"

 


 


Τα κανόνια της Α’ ΕΠΣ : Χατ-τρικ από Γρηγόρη Καραμανίδη και Χρήστο Νούλα


Αμετάβλητη έμεινε η κορυφή του πίνακα των σκόρερ αφού οι δύο πρώτοι, Δρανιτσάρης και Εστιάδης δεν αγωνίστηκαν, ο μεν πρώτος λόγω τιμωρίας και ο δε δεύτερος εξαιτίας του ρεπό που είχε η ομάδα του ο Κάστορας.
Το γεγονός αυτό προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν οι διώκτες τους κι έτσι κάποιοι από αυτούς σκόραραν και χατ τρικ αλλά και δις και πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μήλιο και Στασινόπουλο του Ηρακλή που πέτυχαν δύο γκολ, τον Νούλα της Ομόνοιας και τον Γρηγόρη Καραμανίδη της Αστραπής που σημείωσαν χατ-τρικ, ενώ ο μόνος που δεν βρήκε δίχτυα ήταν ο Λιάπης των Γραμμοχωρίων, χάνοντας έτσι έδαφος.

Από τα 24 γκολ που σημειώθηκαν και την 9η αγωνιστική, στην  οποία απουσίαζε και πάλι – για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική -η ισοπαλία, μόλις ένα από σημειώθηκε με πέναλτι, ένα με αυτογκόλ, ενώ είχαμε και ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.                Η  5άδα των Χατ-τρικ και οι 16 Κόκκινες κάρτες – Πρωταθλητής το Βίτσι
Με τα σημερινά χατ τρικ των Καραμανίδη και Νούλα, φτάσαμε τα 5 στο φετινό πρωτάθλημα των 9 πρώτων αγωνιστικών (έχουν πετύχει και οι Δρανιτσάρης, Κράτσιος και Μήλιος).

Ο αριθμός των ΑΤΑΚΤΩΝ μετά τη σημερινή αποβολή του Κράτσιου της ΑΕ Βιτσίου έφτασε τις 16 σε 54 αγώνες, με την ΑΕ Βιτσίου να είναι η πρωταθλήτρια, αφού έχει δεχθεί ΠΕΝΤΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ακολουθεί η Πεντάβρυσος με τρεις και η Κορησός με δύο αποβολές.

Από τα 206 γκολ που σημειώθηκαν στα 54 ματς, τα 10 από αυτά ήταν με πέναλτι (από τα 12 που δόθηκαν) και τα 4 με αυτογκολ.Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ