"


Η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο 3ο Fur Shopping Festival


Η δήλωση της κ. Ολυμπίας Τελιγιορίδου κατά την επίσκεψή της στο 3o Fur Shopping Festival ήταν πως «με ενότητα ο κλάδος μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματα».




Εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή 2/11 το Fur Shopping Festival που διοργανώνει για 3η χρονιά ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Το 3ο Fur Shopping Festival αποτελεί ένα σημαντικό εκθεσιακό γεγονός που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά εκτίθενται δημιουργίες με τη συμμετοχή πολλών Ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων που αναδεικνύουν τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και προσελκύουν πλήθος εμπορικών επισκεπτών από πολλές διάφορες χώρες.

Στην επίσκεψή της η κα. Τελιγιορίδου είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τις δημιουργίες και να συνομιλήσει με τους διοργανωτές, τους εκθέτες και τους επισκέπτες, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για τη διοργάνωση δίνοντας τις ευχές της  για καλή επιτυχία και καλές πωλήσεις.

Στο τέλος της επίσκεψης της η Υφυπουργός ανέφερε πως: "Πρόκειται για μια υψηλής ποιότητας διοργάνωση που πιστεύω πως θα βοηθήσει στην επανάκαμψη του κλάδου της γουνοποιίας. Εύχομαι καλές δουλειές στους εκθέτες και συγχαίρω τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Προφήτης Ηλίας για τις δράσεις του."








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ