"


Για να αποφύγετε το κόστος ... ΔΕΗ e-bill


Βήμα – βήμα η μετατροπή του λογαριασμού σε ηλεκτρονικό


Ένα ευρώ κόστος θα έχουν από την 1η Δεκεμβρίου οι πελάτες της ΔΕΗ που θα επιμείνουν να λαμβάνουν το λογιαριασμό τους σε χαρτί, όσο είναι δηλαδή και το κόστος της αποστολής τους περίπου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιχείρησης, η οποία κάλεσε τους πελάτες της να επιλέξουν τη χρήση ηλεκτρονικού λογαριασμού.

Όπως σημειώνει η ΔΕΗ, επιλέγοντας τη λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού, οι καταναλωτές εκμεταλλεύονται παράλληλα και όλες τις δυνατότητες διαχείρισης θεμάτων του λογαριασμού ρεύματος, όπως η δυνατότητα έκδοσης μηνιαίου λογαριασμού με ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα, και πλήρη διαφάνεια και πληροφόρηση.

Παρά το γεγονός ότι οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Δεκεμβρίου, οι πελάτες που θα εγγραφούν στο e-bill, επιλέγοντας να λαμβάνουν ηλεκτρονικά το λογαριασμό τους έως και τις 31 Δεκεμβρίου, ακόμα και στην περίπτωση που η χρέωση έχει ενσωματωθεί σε λογαριασμό τους, αυτή θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί.

Πώς θα εγγραφείτε στο e-bill

1. Μπαίνετε στην ιστοσελίδα του e-bill

2. Επιλέγετε «εγγραφή νέου χρήστη»

3. Επιλέγετε «Φυσικό πρόσωπο/Ιδιώτης» ή «Νομικό πρόσωπο/Εταιρεία», ή «Πελάτης πολλαπλού», ανάλογα με τη χρήση

4. Ανοίγει το σχετικό παράθυρο και εκεί οι πελάτες πρέπει να βάλουν τα στοιχεία που τους ζητά το σύστημα. Ορισμένα στοιχεία υπάρχουν στους λογαριασμούς. Όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας επιλέγετε να λαμβάνεται μόνο ηλεκτρονικό λογαριασμό.

Ακόμα έχετε τη δυνατότητα μέσω της εφαρμογής να επιλέξτε το νέο πρόγραμμα Μηνιαίος Λογαριασμός για νοικοκυριά, επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις, ώστε να λαμβάνετε και να εξοφλείτε το λογαριασμό σας κάθε μήνα.

Ειδοποίηση για την έκδοση του λογαριασμού γίνεται με e-mail ή και sms.

Η πρόσβαση στους λογαριασμού σας γίνεται μόνο ηλεκτρονικά και διακόπτεται η αποστολή έντυπων λογαριασμών μέσω ταχυδρομείου.

Για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επιτυχώς, θα πρέπει να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία σας (ΑΦΜ και ΑΔΤ/Διαβατήριο) με αυτά που είναι καταχωρημένα στο μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ.

Πηγή:tanea.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ