"


Εορτασμός της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού – Ταυτόχρονος Θηλασμός (φωτογραφίες)

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας (https://www.facebook.com/thilazo/ ) διοργάνωσε τον 9ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και σε πόλεις του εξωτερικού.

     Για την Καστοριά τη διοργάνωση ανέλαβε και φέτος η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς.
 (https://www.facebook.com/groups/kastoriathilasmos/)
https://www.facebook.com/events/291829498208228/

Στην πόλη μας φέτος στον φιλόξενο προαύλιο χώρο του ΚΠΕ Καστοριάς, στις 12:00 ακριβώς, θήλασαν και καταμετρήθηκαν 16 παιδιά φέρνοντας έτσι σε επαφή την κοινωνία με την εικόνα του θηλασμού, δείχνοντας πόσο τρυφερή, μαγική, αληθινά αγνή διαδικασία είναι.

Δημιουργώντας ένα ένθερμο κλίμα, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση δεκάδες υποστηρικτές του μητρικού θηλασμού όπως θηλάζουσες και μη μητέρες, μέλλουσες μητέρες, πρώην θηλάζουσες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, φίλοι και λοιποί συγγενείς. Οι μικροί φίλοι του μητρικού θηλασμού διασκέδασαν με δημιουργικές δραστηριότητες με την εμψυχώτρια Γεωργία Παγούνη ενώ διανεμήθηκε δωρεάν ενημερωτικό υλικό και αναμνηστικά στις μητέρες.

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας καθώς και η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς ευχαριστούν το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς για τη φιλοξενία του, τους πολύτιμους χορηγούς, ιδιώτες επαγγελματίες της περιοχής  που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η όλη οργάνωση με επιτυχία, καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν στηρίζοντας την εκδήλωση.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ