"


Capital Product Partners L.P. και Diamond S Shipping ταράζουν τα ύδατα της διεθνούς ναυτιλίας


Η CPLP θα διαθέσει 22 τανκερς τύπου MR και τρία Suezmax σε μία νέα εταιρία, η οποία με τη σειρά της θα συγχωνευτεί με την Diamond S Shipping


Μια στρατηγική συμμαχία, που έρχεται να ταράξει τα ύδατα της διεθνούς ναυτιλίας, αλλά και της επιχειρηματικότητας γενικότερα, έγινε γνωστή πριν από μερικές ώρες. Συγκεκριμένα, η Capital Product Partners L.P. συμφερόντων Ευάγγελου Μαρινάκη συγχωνεύει τον στόλο τάνκερ της εταιρείας, με την Diamond S Shipping του Wilbur Ross, υπουργού Εμπορίου των ΗΠΑ και δημιουργεί μια από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρείες τάνκερ στον κόσμο. Η συναλλαγή αποτιμάται στα 1.65 δις. δολάρια. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο εντυπωσιακές συμφωνίες των τελευταίων ετών.

Συγκεκριμένα η Capital Product Partners L.P. (CPLP) προχωρά στη συνένωση μέρους του στόλου των δεξαμενόπλοιών της, που αριθμεί συνολικά 25 πλοία, με τον στόλο της Diamond S Holdings L.P., δημιουργώντας μια από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρείες τάνκερ στον κόσμο, αριθμώντας 68 δεξαμενόπλοια υψηλών προδιαγραφών. Η συνολική αξία της συναλλαγής αποτιμάται στα $1.65 δις δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΑ PARAPOLITIKA.GR



Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ