"


Β’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Mε στόχο τη νέα νίκη τα κορίτσια της Καστοριάς υποδέχονται τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου




Το δεύτερο συνεχόμενο αγώνα εντός έδρας θα δώσουν αύριο Κυριακή  τα κορίτσια της Καστοριάς, όπου θα υποδεχτούν τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου, ματς, στο οποίο, θα επιδιώξουν να πάρουν τη 2η νίκη εντός έδρας και να διατηρηθούν στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΔΑΚ Καστοριάς και ώρα 15:00 και ο ΓΠΟ Καστοριάς προσκαλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει και πάλι το παρών στο γήπεδο και να  συμπαρασταθεί στις προσπάθειες των κοριτσιών. 



Γυναικεία τριπλέτα από Κοζάνη
Άρωμα γυναίκας ορίστηκε στο γυναικείο ματς πρωταθλήματος μεταξύ ΓΠΟ Καστοριάς – Αγρ. Αστέρας Ευόσμου. Τον αγώνα λοιπόν θα διευθύνει η κ. Δροσιά Γάτσιου με βοηθούς τις Πανυτσίδου Αναστασία και Μπέλτσου Σοφία (ΣΔ Κοζάνης).




Με τα χρώματα της ιστορικής Κυπελλούχου Ελλάδας 
Καστοριάς η νέα εμφάνιση του ΓΠΟ Καστοριάς

Τα… επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ΓΠΟ Καστοριάς, θα γίνουν την Κυριακή στο ματς με τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου.
Η νέα εμφάνιση είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή, καθώς ξυπνάει μνήμες του ένδοξου παρελθόντος της ιστορικής και κυπελλούχου Ελλάδας, ομάδας της Καστοριάς. Χορηγός της εμφάνισης είναι η “PIZZA & BAR FOOD -Η ΠΑΠΙΑ”










Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ