"


Απειλητική επιστολή στο ΕΣΡ μετά από χθεσινό πρόστιμο σε τηλεοπτικό σταθμό

Πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ επέβαλε με χθεσινή του απόφαση το ΕΣΡ στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ TV για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου

Ενώ δύο από τα μέλη του Συμβουλίου ήθελαν το πρόστιμο να είναι 200.000 ευρώ.
Άγνωστοι έστειλαν σήμερα 30 Νοεμβρίου απειλητική επιστολή μέσω φαξ με την οποία απειλούν τα μέλη του αλλά και τις οικογένειές τους με θάνατο και τους δηλώνουν ότι παρακολουθούνται

«Θάνατος στους gay, θάνατος στους αντιρατσιστές, θάνατος στους αντίχριστους, θάνατος στο ΕΣΡ, θάνατος σε όλα τα κουμμούνια!!!

Προφανώς “κύριοι” του ΕΣΡ αισθάνεστε ασφάλεια για τη ζωή σας, κάνετε λάθος, εδώ και 15 ημέρες σας παρακολουθούμε και λίαν συντόμως θα χρειαστείτε στεφάνια. Νομίζετε ότι θα σας σώσουν κάποιοι; Μπορεί να την γλυτώσετε εσείς αλλά έχετε και οικογένειες και παιδάκια βλαχοκουμμούνια.

Εμείς δεν πετάμε τρικάκια και βάφουμε τοίχους, καίμε ζωντανούς τέτοιου είδους σκουλήκια. Πάρτε πίσω το πρόστιμο από τον σταθμό ΑΡΤπου επιβάλλατε για έναν πούστη και ίσως γλυτώσετε μέχρι το επόμενο!»

Η ρατσιστική επιστολή έχει δοθεί στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να εντοπισθούν οι άγνωστοι αποστολείς της και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Δείτε επιστολή:





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ