"


Α2 Ανδρών : Επανέρχεται η δράση με δοκιμασίες και πρόωρους «τελικούς» - Kατάμεστο το κλειστό της Καστοριάς στο ματς με Ηρακλή


Επανέρχεται το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, με την 5η αγωνιστική να παρουσιάζει αρκετές ομάδες αλλαγμένες, και το πρωτάθλημα να επιστρέφει διαφοροποιημένο.
Ο πρωτοπόρος Ιωνικός Νικαίας δοκιμάζεται στο κλειστό της Νεάπολης με τον Ερμή Αγιάς, ενώ ντεμπούτο κάνει και ο Κώστας Μέξας στον πάγκο του Ηρακλή, στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Καστοριά.

Αναλυτικά :
Δ. Διαμαντίδης 17.00 Καστοριά-Ηρακλής (Παγώνης-Ευφραιμίδης-Ζαχαρής /Κηπουρίδης)
Την περσινή σεζόν το κλειστό «Δ.Διαμαντίδης» αποδείχθηκε δύσβατο για τον Ηρακλή, ο οποίος είχε ηττηθεί με 83-78, ενώ οι δυο ομάδες μπαίνουν στο παρκέ του ίδιου κλειστού έχοντας η κάθε μια μεγάλη ανάγκη τη νίκη.

Ο ΑΣΚ προέρχεται από την ήττα στην Αμαλιάδα, και θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του, σκοπεύει να φτάσει στο 3/3 εντός των τειχών, ενώ ο Ηρακλής θα εμφανιστεί με νέο προπονητή τον Κώστα Μέξα. Κανονικά θα αγωνιστούν Αγγελακόπουλος και Μπένας ενώ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα του ο Γιαννακίδης.

Το ματς, όπως είναι φυσικό, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων και το κλειστό θα είναι κατάμεστο από κόσμο, με τους φιλάθλους της Καστοριάς να δίνουν δυναμικό παρών στο σημερινό ματς, δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ενώ αρκετοί θα είναι και οι φίλαθλοι από πλευράς Ηρακλή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

basketa.gr







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ