"


Α2: Αμπαράς και Καραγιάννης στους κορυφαίους της 6ης Αγωνιστικής





Tην καλύτερη πεντάδα της 6ης αγωνιστικής της Α2 αναδεικνύει το basketblog.gr και δίνει παράλληλα τη δυνατότητα στο κοινό να επιλέξει τον MVP και τον προπονητή της αγωνιστικής.



Από τον ΑΣ Καστοριάς επιλέχθηκε ο θωμάς Αμπαράς που πέτυχε 21 πόντους με 5 ασίστ και 5 ριμπάουντ, καθώς και ο προπονητής Νίκος Καραγιάννης, αφού το κοουτσάρισμα του έμπειρου τεχνικού σε συνδυασμό με τη δουλειά που έγινε όλη τη βδομάδα, έφερε την πρώτη εκτός έδρας νίκη επί του Ιπποκράτη.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Καστοριά επί του Ιπποκράτη Κω αφήνοντας πίσω με τον πλέον καταλυτικό τρόπο την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή. Εξαιρετικό ήταν το Ψυχικό κόντρα στον Ερμή Αγιάς, αναγκάζοντας τον στην πρώτη ήττα του μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας.
Εύκολο απόγευμα είχε η Καρδίτσα, η οποία επικράτησε άνετα του Εθνικού στον Πειραιά. Επιστροφή στις νίκες για τον Ιωνικό Νικαίας, ο οποίος επιβλήθηκε με άνεση της Καβάλας εκτός έδρας. Δυσκολεύτηκε στο φινάλε αλλά πήρε πολύτιμη νίκη ο Διαγόρας Δρυοπιδέων επί του Απόλλωνα Πατρών.


Θωμάς Αμπαράς (Καστοριά): 
Ο παίκτης-κλειδί στη μεγάλη ανατροπή της Καστοριάς επί του Ιπποκράτη Κω. Ο νεαρός γκαρντ ήρθε το καλοκαίρι στους "γουναράδες" με σκοπό να βοηθήσει στην πορεία της ομάδας και να βάλει τη σφραγίδα του στο νέο "οικοδόμημα" του Νίκου Καραγιάννη. Στον αγώνα του Σαββάτου ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, μιας και βοήθησε ώστε η ομάδα να πετύχει την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Αμπαράς πέτυχε 21 πόντους με 5 ασίστ και 5 ριμπάουντ έχοντας 25 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Προπονητής της αγωνιστικής: Νίκος Καραγιάννης (Καστοριά):
Η Καστοριά ξεκίνησε τη φετινή της πορεία στην Α2, "γκρεμίζοντας" ουσιαστικά το περσινό ρόστερ και δομώντας την ομάδα από την αρχή. Οι άνθρωποι της διοίκησης εμπιστεύτηκαν το Νίκο Καραγιάννη, έναν από τους πλέον έμπειρους προπονητές της κατηγορίας με σημαντικές διακρίσεις και μέχρι στιγμής έχουν δικαιωθεί. Οι "γουναράδες" που ηττήθηκαν πριν από 9 απογεύματα εντός έδρας από τον Ηρακλή, έψαχναν μία μεγάλη νίκη τόσο ψυχολογικής όσο και βαθμολογικής σημασίας και το κοουτσάρισμα του έμπειρου τεχνικού σε συνδυασμό με τη δουλειά που έγινε όλη τη βδομάδα, έφερε την εκτός έδρας νίκη επί του Ιπποκράτη.







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ