"


6ο Συνέδριο της Ενώσεως Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος

5-7 Απριλίου 2019



Με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας της Ενώσεως Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος (Ε.Ε.Κ.Ε.), ο Πρόεδρος του συνεδρίου κος Φώτιος Ν. Πατσουράκος, η Oργανωτική επιτροπή και τα μέλη της Ενώσεως, σας προσκαλούν με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, να συμμετέχετε στις εργασίες του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ενώσεως Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος (Ε.Ε.Κ.Ε.)  που θα πραγματοποιηθούν στο Ξενοδοχείο Limneon, στην Καστοριά το διάστημα 05 – 07 Απριλίου 2019.

Η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή. Αλλά αποτελεί και μία σημαντική ευκαιρία για ενημέρωση σε σημαίνοντα ζητήματα υγείας.

Η δύσκολη εποχή που διανύουμε με τις μεταρρυθμίσεις στην ΠΦΥ, ερήμην των Ιατρών, καθιστά το 6ο Συνέδριο της Ενώσεως Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος κομβικό για θέματα που πρέπει να συζητηθούν και που αφορούν τον σύγχρονο καρδιολόγο και την επαγγελματική του επιβίωση μέσα στα ταχύτατα μεταβαλλόμενα θεσμικά πλαίσια, τις εξελίξεις στην υγεία, την οικονομία και την πληροφορική στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Τα προηγούμενα συνέδρια, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και το Πανελλήνιο αυτό συνέδριο έχει καταφέρει να καθιερωθεί και να αποτελεί θεσμό στον χώρο των Καρδιολόγων.

Σας περιμένουμε όλους, για να ισχυροποιήσουμε τη φωνή μας και την Ένωσή μας. Η είσοδος παρακολούθησης είναι ελεύθερη.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ