"

2η μέρα: Ικανοποιητικός ο εμπορικός απολογισμός και πληθώρα πολιτικών επισκέψεων στο 3ο Fur Shopping FestivalΙκανοποιητική ήταν η επισκεψιμότητα του 3rd Fur Shopping Festival και τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης. Από τις πύλες του Εκθεσιακού Κέντρου Γούνας πέρασαν 245 εμπορικοί επισκέπτες προερχόμενοι από 26 χώρες και το κυριότερο είναι πως καταγράφηκαν σημαντικές εμπορικές πράξεις.

Οι χώρες από τις οποίες προέρχονται οι επισκέπτες είναι οι εξής:
1. Βουλγαρία
2. Αγγλία
3. Καναδάς
4. Γεωργία
5. Δανία
6. Γερμανία
7. Ελλάδα
8. Ουγγαρία
9. Ιταλία
10. Καζακστάν
11. Κορέα
12. Κίνα
13. Κουβέιτ
14. Λίβανο
15. Μολδαβία
16. Πολωνία
17. Λιθουανία
18. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
19. Ρουμανία
20. Ρωσία
21. Σερβία
22. Σουηδία
23. Ελβετία
24. Τουρκία
25. Ουκρανία
26. Κιριμπάτι (κράτος της Ωκεανίας)

Το Festival, επίσης, επισκέφθηκαν η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, καθώς και η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη, συνοδευόμενη από την τοπική βουλευτή του κόμματος Μαρία Αντωνίου. 

Επίσης, το «παρών» έδωσαν ο βουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Κασαπίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Δυτικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Κώττας, και οι δήμαρχοι Καστοριάς και Άργους Ορεστικού, Ανέστης Αγγελής, και Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, αντίστοιχα.

Τα πολιτικά πρόσωπα πραγματοποίησαν περιήγηση στα περίπτερα του Festival και συνομίλησαν με τους Εκθέτες, που με τη σειρά τους περιέγραψαν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος.

Τα προβλήματα της βιομηχανίας της γούνας τέθηκαν, επίσης, στο επίκεντρο των συζητήσεων των προαναφερόμενων πολιτικών προσώπων με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο festival.


 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ