"


17 ιδέες για το χριστουγεννιάτικο δέντρο- Μυρίζουν Χριστούγεννα


Ήρθε ο καιρός που τόσο περιμέναμε για να γεμίσει το σπίτι φίλους και συγγενείς, ν΄αποκτήσει γιορταστική ατμόσφαιρα και ζεστασιά και φυσικά να ολοκληρώνει το σκηνικό, το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας στολισμένο!

Πώς μπορούμε να το στολίσουμε με στυλ το χριστουγεννιάτικο μας δέντρο φέτος; Πώς μπορούμε να το στολίσουμε διαφορετικά; Τι πρέπει να προσέξουμε στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και πώς θα έχει κάτι από το δικό μας προσωπικό ύφος; Εμείς συγκεντρώσαμε 17 νέες ιδέες για να εμπνευστείτε και να έχετε φέτος το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

1. Ψεύτικο ή αληθινό; Το ψεύτικο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι οικολογικό και πλέον μπορείτε να βρείτε στην αγορά δέντρα που μοιάζουν πολύ με αληθινά. Απλώς είναι λίγο πιο ακριβά. Το αληθινό χριστουγεννιάτικο δέντρο για πολλούς είναι παράδοση, δίνει το άρωμά του στο σπίτι, οπότε είναι δική σας απόφαση, κοιτώντας και τα οικονομικά σας, τι θα επιλέξετε.


2. Χιονισμένα Χριστούγεννα; Το χιόνι έχει συνδεθεί με τα Χριστούγεννα, έστω κι αν εδώ στην Ελλάδα κάτι τέτοιο είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο. Είναι όμως πολύ ωραία η εικόνα ενός χιονισμένου δέντρου, οπότε αν σας αρέσει κι εσάς, πάρτε σπρέυ χιονιού από τα εποχικά είδη και ψεκάστε μερικά κλαδιά του δέντρου σας. Επιλογές όπως βαμβάκι κλπ είναι όχι μόνο ξεπερασμένες αλλά δεν δίνουν και καλό αισθητικά αποτέλεσμα.


3. Πολλά ή λίγα στολίδια; Αυτό είναι θέμα προσωπικού γούστου και στυλ. Λίγα χριστουγεννιάτικα στολίδια είδους είδους και χρώματος είναι μια chic επιλογή για κάθε σπίτι. Προετοιμαστείτε όμως γιατί αν έχετε παιδιά δεν θα ενθουσιαστούν με κάτι τέτοιο...


4. Γιρλάντες στο δέντρο; Αν θέλετε να κάνετε ένα εντυπωσιακό, πλούσιο δέντρο πάρτε χοντρές γιρλάντες (με το μέτρο) και τυλίξτε τες γύρω γύρω ή από την κορφή προς τα κάτω. Το χρώμα που θα διαλέξετε έχει να κάνει με το χρώμα των στολιδιών και το στυλ του δέντρου. Μπεζ, χρυσές γιρλάντες ή με πέρλες είναι μια στιλάτη επιλογή.


5. Στολίδια από μπισκότα και ζαχαρωτά. Αυτό είναι το δέντρο που πραγματικά θα ενθουσιάσει τα παιδιά (μικρά και μεγάλα). Μπορείτε μάλιστα να φτιάξετε μερικά "γλυκά στολίδια" με τα χεράκια σας...


6. Κόκκινη κι άσπρη διακόσμηση. Είναι μια καλή επιλογή ειδικά αν συνδυασθεί με πακέτα δώρων στο κάτω μέρος του δέντρου, για να κρύψει τη βάση του, με κορδέλες και χαρτί περιτυλίγματος στα ίδια χρώματα.


7. Το αστέρι στην κορυφή. Παραδοσιακά στην κορφή του δέντρου τοποθετείται το αστέρι, αλλά τελικά είναι θέμα γούστου αν εσάς σας αρέσει ή όχι.


8. Δυο χριστουγεννιάτικα δέντρα ή και παραπάνω. Είναι μια τάση τα τελευταία χρόνια να  τοποθετούνται στον χώρο είτε δυο δέντρα, όπως δίπλα στο τζάκι το ένα απέναντι από το άλλο, είτε δυο τρια δέντρα στο ίδιο σημείο του σπιτιού, αλλά διαφορετικού μεγέθους. Αυτό απλώς θέλει έναν πολύ μεγάλο χώρο αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο.


9. Άσπρο δέντρο. Στην αγορά υπάρχουν ψεύτικα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε διάφορα χρώματα. Το άσπρο δίνει αυτή την χιονισμένη ατμόσφαιρα, συνδυάζεται τέλεια με άσπρα κι ασημένα στολίδια αλλά αν θέλετε μια πιο... ζωντανή χριστουγεννιάτικη νότα τότε το κόκκινο χρώμα είναι ό,τι πρέπει.


10. Χριστουγεννιάτικο δέντρο, χωρίς... δέντρο. Αυτή είναι μια πραγματικά πολύ πρωτότυπη ιδέα, ειδικά για σπίτια που δεν έχουν πολύ χώρο για να τοποθετηθεί ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ή σχεδόν το ίδιο, όμως αντί για δέντρο χρειάζεστε ένα μεγάλο πλαίσιο με φελό, πάνω στο οποίο θα καρφιτσώσετε τα στολίδια σας στο σχήμα ενός δέντρου.


11. Μπλε στολίδια. Μια άλλη χρωματική επιλογή είναι οι αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου, με μικρές και μεγαλύτερες μπάλες διαφορετικών ειδών.


12. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο των παιδιών. Τα παιδιά θα χαρούν πολύ να στολίσουν μόνα τους, εκτός από το μεγάλο δέντρο του σπιτιού, ένα μικρότερο δικό τους που μπορείτε να το τοποθετήσετε στο παιδικό δωμάτιο.


13. Χρυσά κι άσπρα στολίδια, καλάθια για τα δώρα. Ένα από τα πιο καλόγουστα χριστουγεννιάτικα δέντρα με την ιδέα με τα καλάθια για να μπουν τα δώρα να μας αρέσει πάρα πολύ!


14. Απαλές παλ αποχρώσεις για τα στολίδια και χαλάκι κάτω από το δέντρο. Εδώ τα στολίδια είναι σε παλ αποχρώσεις για ένα λιγότερο σκληρό αποτέλεσμα, που είναι όμως εξίσου εντυπωσιακό. Κλασική ιδέα το χαλάκι- ποδιά κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!


15. Ροζ και φουξια στολίδια. Πολύ girly στυλ στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με στολίδια στις αποχρώσεις του ροζ.


16. Κίτρινο, σομόν, ασημένια διακόσμηση. Ένας πρωτότυπος συνδυασμός που δεν έχει "φορεθεί" τόσο πολύ.


17. Μαύρο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά, αυτό είναι το δέντρο που θα εντυπωσιάσει αλλά μπορεί και να προκαλέσει διάφορα σχόλια. Για σπίτια με πολύ στυλ και minimal διακόσμηση.
Πηγή: womannow.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ