"


«Tρίδυμο» κορυφής στον πίνακα των σκόρερ!!!

 Σε μεγάλη φόρμα ο ταλαντούχος Βασίλης Εστιάδης του Κάστορα, ο οποίος για τρίτο συνεχόμενο ματς πέτυχε δύο γκολ, φθάνοντας τα επτά συνολικά και συγκατοικεί στην 1η θέση με Λιάπη και Δρανιτσάρη

Ρεκόρ τερμάτων σημειώθηκε την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της  Α’ Κατηγορίας Pizza & Bar Food «Η Πάπια», αφού σημειώθηκαν 29 γκολ, σπάζοντας το ρεκόρ της 3ης ημέρας των 27 τερμάτων.

Η κυριαρχία των φιλοξενούμενων αποτυπώνεται και από τα γκολ που σημείωσαν  (19 έναντι 10), ενώ τα περισσότερα τέρματα, εννέα συνολικά, επιτεύχθηκαν σε ένα ματς, αυτό μεταξύ Πενταβρύσου-ΑΟ Κάστωρ (4-5)!!!

Μάλιστα, στο ίδιο ματς σημειώθηκε και το πρώτο χατ-τρικ στο φετινό πρωτάθλημα με τον Δημήτρη Δρανιτσάρη της Πενταβρύσου να σκοράρει τρεις φορές, και μαζί με τον Βασίλη Εστιάδη του Κάστορα και τον Αλέξη Λιάπη των Γραμμοχωρίων να μοιράζονται την πρώτη θέση με 7 γκολ, ενώ δύο τέρματα πίσω με πέντε ακολουθεί ο Χρήστος Νούλας της Ομόνοιας Βογατσικού.

Μάλιστα, ο Λιάπης που βρήκε δίχτυα και σήμερα είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει και στα πέντε ματς του πρωταθλήματος, ενώ ο Εστιάδης για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σκοράρει δις.

Συνολικά στα τριάντα παιχνίδια των πέντε αγωνιστικών που διεξήχθησαν έχουν σημειωθεί  119 γκολ, που αντιστοιχεί σε 4 γκολ, σχεδόν κατά μ.ο. ανά αγώνα, ενώ η ΑΕ Βιτσίου «έσπασε» την κακοδαιμονία της σκοράροντας για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, με τα δύο γκολ που πέτυχε επί των Γραμμοχωρίων. Ωστόσο, η ίδια ομάδα είναι και η πιο «άτακτη», αφού έχει ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ.

Την παραγωγικότερη επίθεση διαθέτουν τα Γραμμοχώρια με 15 γκολ, ενώ την χειρότερη άμυνα η Πεντάβρυσος που έχει δεχθεί 20 γκολ.

Τέλος, στην λίστα των σκόρερ προστέθηκαν ακόμη 8 παίκτες, καθότι σημείωσαν το «παρθενικό» τους τέρμα. Πρόκειται για τον Μήλιο Γ. του Κάστορα (2), και από ένα οι : Χριστόπουλος (Μαυροχ), Παπαρίζος, Ηλιόπουλος (Γραμ), Χρηστάκης, Κράτσιος (Βίτσι), Γάκης (Πεντ) και Τσόπρας (Κορ).


                                                      









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ