Τι μαγειρεύουμε αύριο Τετάρτη;

Το μενού για άυριο 30-10 έχει:



Kριθαράκι σε σούπα με αγκινάρες

Υλικά
 
1.    160 γρ ζυμαρικά
2.    250 γρ αγκινάρες κομμένες σε φέτες
3.    100 γρ αποφλοιωμένες ντομάτες
4.    50 γρ αλεύρι
5.    100 ml ζωμό
6.    3 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
7.    1 σκελίδα σκόρδο
8.    1 ποτήρι λευκό κρασί
9.    παρμεζάνα
10.    αλάτι
11.    πιπέρι

Βήματα

1.    Σε μία κατσαρόλα ροδίστε το σκόρδο στο ελαιόλαδο, αφαιρέστε το και προσθέστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες.

2.    Σοτάρετε τις αγκινάρες σε μία κατσαρόλα, σβήστε με το κρασί, αφήστε το να εξατμιστεί και αρωματίστε με το δεντρολίβανο.

3.    Προσθέστε αλεύρι, ντομάτα, ανακατέψτε, προσθέστε λίγο ζωμό, αλατοπιπερώστε και βράστε για 10 λεπτά.

4.    Βράστε το κριθαράκι στη σούπα και πασπαλίστε με παρμεζάνα.

Πηγή: cookpad.com
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ