Υλικά
8 αυγά
1/2 ποτήρι γάλα
2-3 κουταλιές αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1/4 φέτα τριμμένη
1/2 ποτήρι χαλλούμι κομμένο σε κύβους
1/4 γκούντα ή ένταμ
6-7 φέτες ζαμπόν γαλοπούλας ψιλοκομμένες
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι φρέσκο
1/2 πιπεριά κόκκινη
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
φρυγανιά αλεσμένη
Εκτέλεση
1. Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
2. Ακολούθως, ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και προσθέτουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι, το οποίο πριν έχουμε αλείψει με λάδι και έχουμε πασπαλίσει με φρυγανιά αλεσμένη.
3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνου στους 200 βαθμούς για 30 έως 40 λεπτά.
Καλή επιτυχία!
Πηγή: http://politis.com.cy/article/lachtaristi-omeleta-ston-fourno