"

Από σήμερα τα χρήματα των επιδοτήσεων στους λογαριασμούς των αγροτών
Σήμερα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαούχων αγροτών της Τράπεζας Πειραιώς, τα χρήματα των επιδοτήσεων, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Υπουργός Αγροτικης Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης.

Για όσους αγρότες έχουν λογαριασμούς σε άλλες τράπεζες, αυτοί θα μπορέσουν να έχουν πρόσβαση στα χρήματά τους, την Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Οκτωβρίου.
Πρόκειται για το 70% του συνολικού ποσού, ενώ το υπόλοιπο θα καταβληθεί στις 14 Δεκεμβρίου.

Πληρωμών... συνέχεια
Μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Νοεµβρίου προγραμματίζει ο ΟΠΕΚΕΠΕ να πληρώσει την προκαταβολή για το δεύτερο έτος Βιολογικής Γεωργίας, την προκαταβολή του πρώτου έτους για τη Βιολογική Κτηνοτροφία, αλλά και την πληρωµή και άλλων μέτρων.

Από εκεί και πέρα οι αγρότες θα πρέπει να αναμένουν στα μέσα Δεκέμβρη την πίστωση των λογαριασμών τους με την εκκαθάριση της βασικής ενίσχυσης, την «πράσινη» ενίσχυση, ενώ αµέσως µετά δροµολογείται η πληρωµή της εξισωτικής αποζηµίωσης του 2018 που κυμαίνεται στα 240 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως έχουν αναφέρει στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στόχος είναι µέχρι το τέλος του έτους, ο ΟΠΕΚΕΠΕ να έχει κλείσει και όλες οι εκκρεµότητες από τα προηγούµενα έτη.
 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ