"


Πανηγύρι θα μας λείψεις! Ραντεβού ξανά σε έναν χρόνο


Ένα υπέροχα δυνατό και απίθανο μαγικό ταξίδι στην εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού τελείωσε με τεράστια επιτυχία χθές, Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, μετά από εφτά μέρες αμέτρητης διασκέδασης, πολλών περιπάτων και αγορών.

Το γεγονός ότι η εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού είναι από τις καλύτερες, δικαιολογεί την τεράστια επισκεψιμότητα του κόσμου και την προτίμηση των εκθετών να επιλέξουν τη μεγάλη και πολύ αναβαθμισμένη διοργάνωση του Δήμου Άργους Ορεστικού, έναντι μιας πληθώρας αντίστοιχων διοργανώσεων σε άλλα μέρη της Ελλάδας που τύχαινε να λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα την ίδια χρονική περίοδο.

Τρανταχτή απόδειξη πως το ποσό των 300 και παραπάνω εκθετών που συμμετείχαν ήταν χωροταξικά μεγαλύτερο συγκριτικά με άλλες χρονιές, καθώς, επίσης, και ο τεράστιος αριθμός των επισκεπτών που μας τίμησαν με την παρουσία τους και που φαίνεται να ξεπερνά τους 130.000.
Μικροί, μεγάλοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας χαμογελαστοί και ευχαριστημένοι γεύτηκαν την ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών, καθώς και την εξαιρετικότατη υποδοχή και λειτουργία της διοργάνωσης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πολλές οι εκπλήξεις του δημάρχου Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου. Οι λειτουργικές, χωροταξικές, δομικές και αισθητικές αλλαγές όλο και πιο μαγευτικές, γοητεύουν την κάθε ματιά, βελτιώνοντας μάλιστα καθοριστικά την εμποροπανήγυρη και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων.

Είδη ένδυσης και υπόδεσης, βιβλία, λαχταριστά εδέσματα και λιχουδιές, παραδοσιακά προϊόντα και ο, τι παράγει ο τόπος μας, χαλιά και στρωσίδια, κουζινικά, υφάσματα, τσάντες, και γενικότερα προϊόντα πάσης φύσης, γυναικεία και ανδρικά, σπιτιού και εξωτερικών χώρων είναι όσα μπορούσε να βρει κανείς και στις πιο καταπληκτικές τιμές.

Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους μικρούς μας φίλους, που μπορούσαν να διασκεδάζουν με τις ώρες στο πιο ασφαλές και αρκετά μεγάλο λούνα παρκ, ενώ για τη μεγαλύτερη νεολαία η μουσική και  χορός ήταν κάτι που μπορούσαν να απολαύσουν μέχρι τα ξημερώματα.
Παρότι ο  καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος με τον χειμώνα να κάνει την εμφάνιση του με το τσουχτερό του αεράκι και μολονότι την Κυριακή ο καιρός ήταν βροχερός κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως ο κόσμος δεν δίστασε να βολτάρει.

Στο κέντρο των αγορών και της διασκέδασης ο θεσμός γερά κρατάει και εκπληρώνει όλα τα γούστα.
Ρίχνοντας την αυλαία αυτού του μεγάλου και μακροπρόθεσμου θεσμού και με τις ευχαριστίες προς κάθε διοικητικό και οποιονδήποτε υπηρεσιακό φορέα που συνέβαλε στην ομαλή διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης, τους επισκέπτες και τους εκθέτες, αναμένουμε με λαχτάρα τον επόμενο Σεπτέμβρη μια εξίσου πολλά υποσχόμενη εμποροπανήγυρη, να μας εκπλήξει και πάλι.

                                                                    Για το sentranews
                                                                    Δήμητρα Ταξίδου




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ