"


Πανέτοιμη η Καστοριά για το «παρθενικό» της ταξίδι στη Β’ Εθνική – Πρεμιέρα στον Κιλκισιακό

 

Ομαλά και με χαλαρωτικούς ρυθμούς ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΓΠΟ Καστοριάς ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα πρωταθλήματος Β’ Εθνικής, στο Κιλκίς με αντίπαλο τον Κιλκισιακό.



Κατά την διάρκεια της φετινής σκληρής προετοιμασίας αλλά και των φιλικών αγώνων, υπό την επίβλεψη του Χρήστου Καλύβα, ξεχώρισε η απίστευτη διάθεση των κοριτσιών για δουλειά, επιμονή και επιμονή, προκειμένου να χτιστεί ο φετινός Γ.Π.Ο. Καστοριάς.

Στον σύλλογο γνωρίζουν ότι οι υποχρεώσεις, οι απαιτήσεις και οι δυσκολίες στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής για τον νεοφώτιστο Γ.Π.Ο. Καστοριάς, είναι ιδιαίτερα αυξημένες, μιας και συμμετέχουν έμπειρες ομάδες.


Το φετινό ρόστερ της ομάδας αποτελούν όλες σχεδόν οι παίκτριες που αγωνίζονταν στο περσινό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα η ομάδα ενισχύθηκε με δύο προωθήσεις – προσθήκες κορασίδων, καθώς και από πέντε μεταγραφές, φιλοδοξώντας σε μία αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

                                                    Χωρίς Νικόλ Τζιάρα στο Κιλκίς
Το «παρθενικό» ταξίδι του Γ.Π.Ο. Καστοριάς στη Β’ Εθνική ξεκινάει μεθαύριο Κυριακή 21 Οκτώβρη και ώρα 16:00, στο Δ.Α.Κ. Κιλκίς κόντρα στην επίσης νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία του Κιλκισιακού.
Ωστόσο, ο τεχνικός της Καστοριάς δεν θα έχει - σε αυτό το πρώτο παιχνίδι - στην διάθεσή του το «κανόνι» της ομάδας, την Νικόλ Τζιάρα, η οποία απουσιάζει στο εξωτερικό.
Η ομάδα θα αναχωρήσει για το Κιλκίς το πρωί της Κυριακής, ενώ αρκετοί θα είναι οι γονείς αλλά και οι φίλοι που θα ακολουθήσουν την ομάδα σε αυτό το πρώτο παιχνίδι του νέου πρωταθλήματος.

Στόχος για την περίοδο 2018-2019 είναι ο Γ.Π.Ο. Καστοριάς να χτίσει και να δημιουργήσει ένα ποδοσφαιρικό οικοδόμημα σε πολύ γερά θεμέλια. Φυσικά να πραγματοποιήσει μία ικανοποιητική πορεία στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής αποδίδοντας ταυτόχρονα ποδόσφαιρο επιπέδου και αξιώσεων.
Με αυτή τη φιλοσοφία, σε κάθε παιχνίδι εντός και εκτός έδρας θα επιδιώκει τη νίκη και στο τέλος θα κάνει τον απολογισμό.


Η διάθεση από όλους υπάρχει. Οι δυνατότητες και οι ικανότητες της ομάδας δείχνουν να τις έχουν, αρκεί να τις αποδείξουν στους αγωνιστικούς χώρους. Το κλίμα στην ομάδα είναι ιδιαίτερα καλό, ψυχολογία και ενθουσιασμός, επίσης σε ικανοποιητικά επίπεδα.
Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο απολογισμός στο τέλος της χρονιάς θα είναι θετικός και θα δικαιωθούν οι μεγάλες προσπάθειες και θυσίες της διοίκησης, των παικτριών, των γονέων και του προπονητή να δικαιωθούν.
H έναρξη του πρωταθλήματος ορίστηκε για την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, ενώ η σεζόν θα ολοκληρωθεί στις 21 Απριλίου, ενώ ως έδρα ο Γ.Π.Ο. Καστοριάς θα χρησιμοποιεί το Δ.Α.Κ. Καστοριάς

                                                          Β’ ΕΘΝΙΚΗ - 1oς όμιλος
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21/10)
Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας - Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου
Σειρήνα - Ροδόπη
Κιλκισιακός - Καστοριά  (Διαιτητές : Σαφούρης/Αργυρόπουλος Κ., Σάκκος Μ., Βογιατζή Ε. (ΣΔ Σερρών)
Ρεπό: Βασίλισσα Θράκης

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/11)
Βασίλισσα Θράκης - Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας
Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου - Σειρήνα
Καστοριά - Ροδόπη
Ρεπό: Κιλκισιακός




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ