"


Όρθιος και στην Πολυκάρπη ο Νταηλάκης (2-2)



Η κορυφή δεν ζαλίζει τον Νταηλάκη. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας πέρασε αλώβητος και από το γήπεδο της Πολυκάρπης, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στην εκπνοή του αγώνα (88’), τον τοπικό Ηρακλή στο ντέρμπι κορυφής της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας Pizza & Bar Food «Η Πάπια».
Έτσι, το συγκρότημα του Γιάννη Τσεμπερίδη, εξακολουθεί να παραμένει αήττητο και να απολαμβάνει την… μοναξιά της κορυφής με 8 βαθμούς, ενώ συνωστισμός επικρατεί στη 2η θέση, την οποία μοιράζονται έξι ομάδες με 7 βαθμούς.

Στα άλλα ματς της ημέρας η ΑΕ Γραμμοχωρίων «έσπασε» την αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών, πανηγυρίζοντας, παράλληλα, το πρώτο τρίποντο εντός έδρας (3-0) την Δόξα Αμπελοκήπων, ενώ το σκορ της ημέρας πέτυχε ο Παναργειακός επικρατώντας 4-0 του Κρόνου, σε ένα ματς, όμως, όπου τα τρία τελευταία γκολ επιτεύχθηκαν μετά το 75’.

Το απόλυτο εντός έδρας (δύο στα δύο) διατήρησε η Ομόνοια Βογατσικού μετά τη νίκη της (1-0) επί της ΑΕ Βιτσίου, ενώ ευρεία νίκη πέτυχε και η Αστραπή Μεσοποταμίας (4-1) την Πεντάβρυσο.

Τέλος, στο Μαυροχώρι, χρειάστηκε να περάσουν 14 ολόκληρα χρόνια για να βάλει «φρένο» στην κακοδαιμονία ο τοπικός Γράμμος, ο οποίος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, τελικά, έκανε την ανατροπή επικρατώντας σκορ 3-2 του μαχητικού Κάστορα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα (Ρεπό είχε η Δόξα Κορησού)






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ