"


Οι καινοτομίες της εμποροπανήγυρης πιο μπροστά από ποτέ



Οι νέες υποσχέσεις για περισσότερες εκπλήξεις στην εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού έγιναν πράξη.
Ήδη από τον Αύγουστο είχαν ξεκινήσει οι ετοιμασίες με τους εργάτες του δήμου και του δημοτικούς υπαλλήλους και φορείς να εργάζονται ασταμάτητα για το αφάνταστα ωραίο αποτέλεσμα που γνωρίσαμε με τα μάτια μας.


Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνειδητοποίησαν τις πρωτοπορίες του δημάρχου, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, που όπως κάθε χρόνο έτσι  και φέτος έβαλε μια απερίγραπτα μοναδική πινελιά.
Οι εξαιρετικές διαφοροποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν τη λειτουργία, τη δομή, τον χωροταξικό καταμερισμό και την αισθητική της διοργάνωσης του πανηγυριού.

Με πολύ επιδεξιότητα και εξαιρετική οργάνωση η δημοτική αρχή σύμφωνα με ένα νέο πολύ οργανωμένο και καλλιτεχνικά δομημένο και λειτουργικό πλάνο έφερε αλλαγές αναβαθμίζοντας την διοργάνωση του πανηγυριού, αυξάνοντας την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών και ελκύοντας, στηριγμένη στη βάση της εμπιστοσύνης, περισσότερους εκθέτες και επισκέπτες.


Πρώτο και κυριότερο φανταχτερό ατραξιόν τα τρία σιντριβάνια καλλιτεχνικής δημιουργίας το ένα διαφορετικό από το άλλο. Επόμενο έρχεται το τεράστιο φωταγωγημένο πάνελ που άλλοτε πρόβαλλες την πόλη του Άργους Ορεστικού και άλλοτε μετέδιδε live αυτό που κατέγραφε να συμβαίνει στο επίκεντρο του πανηγυριού.


Η νέα διάταξη  με το δεύτερο καλυμμένο χώρο, η πιο ταξική και οργανωμένη θεματικά χωροταξία,  οι φωταγωγημένοι χάρτες, τα αμέτρητα παγκάκια που υπήρχαν διάσπαρτα σε κάθε γωνιά για στιγμές ξεκούρασης, οι κάδοι απορριμμάτων, οι περισσότεροι πωλητές είναι λίγα από όσα έφερε το φετινό πανηγύρι.

Περισσότερα είδη, περισσότερα προϊόντα, περισσότερα χρώματα, περισσότερη μαγεία και χαμόγελα πιο φωτεινά.

Ας μην ξεχνάμε και ένα σωρό άλλες δραστηριότητες από διάφορες υπηρεσίες και συλλόγους και να επαινέσουμε τη δράση της Ελληνικής Αστυνομίας που με μια πολύ έξυπνη κίνηση βοήθησε τους μικρούς μας φίλους και την αγωνία πολλών γονιών μοιράζοντας βραχιολάκια για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια τους.

Ραντεβού του χρόνου με νέες πάλι εκπλήξεις!


 Για το sentranews
Δήμητρα Ταξίδου




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ