"


Στη Ναύπακτο «έσπασε» το αήττητo της Καλλιθέας – Πρώτη ήττα (2-1) και αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή

Την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, ο οποίος έχασε στην Ναύπακτο από τον φιλόδοξο και ισχυρό Ναυπακτιακό με σκορ 2-1.
Οι γηπεδούχοι σε γενικές γραμμές ήταν ανώτεροι, αφού εκτός από τα δύο γκολ είχαν και δύο δοκάρια, ενώ από το 69’ η Καλλιθέα αγωνίστηκε με 10 παίκτες εξαιτίας αποβολής του Γκέκα.
Έτσι, μετά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής ημέρας, η οποία ήταν φτωχή σε παραγωγικότητα (11 γκολ) υπήρξε αλλαγές στην κορυφή της βαθμολογίας, την οποία, μοιράζονται με 7 βαθμούς ο Ναυπακτιακός και το Σούλι Παραμυθιάς, ενώ μόνη στην 2η θέση με 6 βαθμούς βρίσκεται η ομάδα της Καλλιθέας.

Ονειρικό ξεκίνημα πραγματοποίησε στον αγώνα ο Ναυπακτιακός, καθώς στο 6’ έκανε το 1-0. Μετά από σέντρα του Σαμπανέι από τα δεξιά, ο Θεοχάρης με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Κάτσιο, βάζοντας μπροστά την ομάδα του.

Οι Πρωταθλητές Αιτωλοακαρνανίας συνέχισαν σε υψηλό τέμπο και στο 22’ είχαν δοκάρι σε πλασέ του Γραμματικόπουλου από τη μεγάλη περιοχή, ύστερα από παράλληλη του Κωστή.

Στο 24’ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι σε ισοπαλία, όταν μετά από μπαλιά του Μηλιάτη, ο Μήνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μανιάτη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

 Στο 29’ ο Κράτσιος απέκρουσε εξ’ επαφής το σουτ του Σαμπανέι μέσα από την περιοχή. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45’) ο Αστέρας πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ, με την κεφαλιά του Γραμματικόπουλου  έπειτα από παράλληλη μπαλιά, ένα γκολ που ήταν πανομοιότυπο με το πρώτο.

Στο 50’ η κεφαλιά του Γραμματικόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κράτσιου, έπειτα από κόρνερ του Σαμπανέι, με το αποτέλεσμα να μένει στο 2-1. Στη συνέχεια η ομάδα της Καλλιθέας ισορρόπησε το παιχνίδι, προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς, ωστόσο, να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλη εστία.

Διαιτητές: Μπούμπας, Τσάντας, Παπαδημητρίου

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : Μανιάτης, Καζανάς, Χριστόπουλος, Κοκκώνης, Κυριαζόπουλος, Machado (67’ Γιαννόπουλος), Λαγός, Κωστής (78’ Σαραγιάννης), Γραμματικόπουλος (73’ Γκασούκας), Θεοχάρης, Σαμπανέι (90’ Κονιδάς)

MEΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Κράτσιος, Παπαδημητρίου (46’ Παπαδόπουλος), Τάσιος (53’ Σιαραφέρας), Μήνος, Λαδάς, Σαλβαρίνας, Μηλιάτης, Γκέκας, Αποστολίδης (78’ Αντωνιάδης Γ.), Αντωνιάδης Κ. (76’ Νικολόπουλος), Χασάι

Tα αποτελέσματα






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ