"


Tα «κανόνια» της Α’ : Λιάπης, Δρανιτσάρης οδηγούν την… κούρσα με 8 γκολ


«Φτωχή» από πλευράς παραγωγικότητας τερμάτων θεωρείται η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας  Pizza & Bar Food «Η Πάπια», αφού στα έξι ματς σημειώθηκαν 18 γκολ, ένα λιγότερο από την 2η αγωνιστική των 17 τερμάτων, που κατέχει το αρνητικό ρεκόρ.
Στα αξιοσημείωτα ότι δεν καταλογίστηκε κανένα  ΠΕΝΑΛΤΙ, όπως επίσης και ΚΑΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!

Οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο σημειώνοντας 4 νίκες (12 – 6 τα τέρματα), ενώ μόνο η Πεντάβρυσος κατάφερε να αποδράσει με «2» από τον Κρόνο,  οποίος έχει αφλογιστία, αφού για τέταρτο σερί ματς δεν βρήκε δίχτυα.



Την πικρή γεύση της ήττας γνώρισε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα ο Νταηλάκης (1-0) στον Παναργειακό, ενώ για πρώτη φορά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στον πίνακα των σκόρερ Αλέξης Λιάπης των Γραμμοχωρίων είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει το απόλυτο, καθώς έχει σκοράρει και στα έξι ματς του πρωταθλήματος (έχει σκοράρει και στο ένα εκ των δύο ματς του κυπέλλου).
Έτσι και σήμερα ο νεαρός δεινός σκόρερ των ελαφιών ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τη νέα νίκη της ομάδας του φθάνοντας συνολικά τα 8 γκολ και μαζί με τον Δημήτρη Δρανιτσάρη της Πενταβρύσου, ο οποίος έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι ματς της ομάδας του, μοιράζονται την 1η θέση έχοντας από 8 τέρματα έκαστος.

Μόνος στην 2η θέση με 7 γκολ ο Βασίλης Εστιάδης  του Κάστωρα (άτυχος σήμερα στο ματς με Αμπελόκηπους αφού είχε δοκάρι). Ακολουθεί ο Νούλας με 5 (είχε ρεπό), ενώ στην 5η θέση με 4 γκολ αναρριχήθηκαν ο Φιλκοτσίδης και ο Μαλεγκάνος του Μαυροχωρίου και του Κάστορα αντίστοιχα.

Στα αξιοσημείωτα η νέα νίκη της Αστραπής επί της Κορησού με 3-0, με σκόρερ τρεις παίκτες που σημείωσαν το παρθενικό τους τέρμα. Πρόκειται για τους Νικολάου, Κρομλίδη και Καρανάσιο, ενώ στην λίστα των σκόρερ προστέθηκαν και οι : Τσιάτσιος (Παναργειακού), Βαενάς (Μαυροχωρίου), Κωτσόπουλος, Γαλάτης (Μαυροχώρι) και Ζυμπίδης (Πεντάβρυσο).



Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ