"


Η Καλλιθέα έχει την καλύτερη θέα – Μόνη στο ρετιρέ!


Τη… μοναξιά της κορυφής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, απολαμβάνει ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, μετά τα σημερινά αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής ημέρας.



Η ομάδα του Θόδωρου Βόλτση είναι η μοναδική του 3ου ομίλου που κατάφερε να πετύχει το απόλυτο (2 στα 2) και να απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής, έχοντας μάλιστα διαφορά δύο βαθμών από τους υπόλοιπους διώκτες της, ενώ είναι η μοναδική ομάδα που διατήρησε απαραβίαστη την εστία της.

                                                                                      "Κύμα"  ισοπαλιών
Τέσσερις ισοπαλίες  από τα έξι συνολικά ματς "έκρυβε" η 2η αγωνιστική για τον 3ο όμιλο, η οποία ήταν φτωχή σε παραγωγικότητα τερμάτων (11 γκολ), ενώ δεν σημειώθηκε κανένα «2»!!!

           Μόνο η Καλλιθέα χαμογέλασε και πάλι από τις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας
Ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας για 2η συνεχόμενη αγωνιστική είναι η μοναδική ομάδα των εκπροσώπων της Δυτικής Μακεδονίας που πανηγύρισε τη νίκη. Αυτή τη φορά κόντρα στα Γρεβενά Αεράτα στο πρώτο για φέτος δυτικομακεδονικό ντέρμπι με 2-0, ενώ Σιάτιστα και Φούφας επέστρεψαν με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από Σερβιανά και Λευκίμη αντίστοιχα. 

Στον 2ο όμιλο, οι εκπρόσωποι της Φλώρινας δεν τα κατάφεραν γνωρίζοντας την ήττα, ο μεν Ερμής Αμυνταίου εντός έδρας (1-3) από τον Άρη Παλαιοχωρίου και η Μελίτη (4-0) στα Γιαννιτσά).

Η Καλλιθέα λοιπόν έκανε το 2 στα 2 και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα ως νεοφώτιστη στην κατηγορία, αφού την ίδια ώρα οι πρώην συγκάτοικοι της άφησαν βαθμούς  εντός ή εκτός έδρας, όπως ο Ναυπακτιακός (1-1 στο Σούλι Παραμυθιάς) και το Καναλάκι (1-1 στον Κρόνο Αργυράδων).

                                                      Επικίνδυνη έξοδος της Καλλιθέας
Την επόμενη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος η Καλλιθέα έχει να  δώσει το πιο δύσκολο ματς μέχρι σήμερα, αφού ταξιδέψει στην μακρινή Ναύπακτο να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ναυπακτιακό, ομάδα με πολλές φιλοδοξίες,  που δαπάνησε πολλά λεφτά σε μεταγραφές και έχει βλέψεις ανόδου.
Για την Καλλιθέα θα είναι το δεύτερο ματς εκτός έδρας, ενώ οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με δύο ματς σερί εκτός έδρας (Σιάτιστα 1-2 και Παραμυθιά 1-1) και το ματς αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο μπροστά στους φιλάθλους τους.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ