"


Επίσκεψη Yφυπουργού Εργασίας Ν. Ηλιόπουλου στην Καστοριά


Σε Κοζάνη και Καστοριά αναμένεται να βρεθεί την  Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, αντίστοιχα ο υφυπουργός Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος.

Στην Κοζάνη  την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στις 10:00 π.μ.,  θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, ενώ στις 11:30 π.μ. θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρο Καρυπίδη.

Στις 13:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στις 19:00 θα παραστεί σε εκδήλωση του τμήματος Εργατικής Πολιτικής της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης στο Αμφιθέατρο του ΕΒΕ Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα με θέμα: Εργασιακές σχέσεις – συλλογικές συμβάσεις εργασίας στη μεταμνημονιακή Ελλάδα.

Ομιλητές θα είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος υφυπουργός Εργασίας, ο Γιώργος Πετρόπουλος, αντιπρόεδρος ΑΔΕΔΥ και ο Γιώργος Αδαμίδης Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ.

Στην Καστοριά επίσης ο Υφυπουργός  θα βρεθεί το Σάββατο όπου θα παραστεί και θα μιλήσει για το ίδιο θέμα σε εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Καστοριάς, που θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 το μεσημέρι στο δημαρχείο της πόλης.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ