"


Ένα λάθος που στοίχισε πάνω από 1.000 δολάρια


Ο Μπεν και η Τζάκι Μπέλναπ από το Σόλτ Λέικ των ΗΠΑ έμαθαν με τον σκληρό τρόπο πως το να δείχνεις σε ένα παιδί πώς να χρησιμοποιεί έναν καταστροφέα εγγράφων δεν είναι και τόσο καλή ιδέα


Και οι δύο είναι φανατικοί οπαδοί της ομάδας αμερικάνικου φούτμπολ του πανεπιστημίου της Γιούτα, και είχαν πάρει δανεικά από τους γονείς του Μπεν για να αποκτήσουν εισιτήρια διαρκείας για τα παιχνίδια τους. Επί ένα χρόνο μάζευαν με κόπο τα χρήματα για να του τα επιστρέψουν, και επιτέλους τα κατάφεραν: 1.060 δολάρια είχαν μαζευτεί και είχαν τοποθετηθεί σε έναν φάκελο.

Την περασμένη Κυριακή ο φάκελος εξαφανίστηκε. Άρχισαν να ψάχνουν παντού μέσα στο σπίτι για να τον βρουν, όμως ήταν λες και είχε κάνει… φτερά. Μέχρι και στα σκουπίδια έψαξαν, αλλά τίποτα. Τελικά, ο φάκελος βρέθηκε μέσα στον κάδο του καταστροφέα εγγράφων. Κομμένος σε αμέτρητα μικρά-μικρά κομματάκια.

Η Τζάκι Μπέλναπ κατάλαβε αμέσως πως ο δράστης ήταν ο ηλικίας 2 ετών γιος τους, Λίο, καθώς, όπως δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ, τη βοηθούσε τακτικά να καταστρέφει με αυτόν τον τρόπο άχρηστα διαφημιστικά και άλλα έγγραφα. Προφανώς, ο μικρός πίστευε πως βάζοντας το φάκελο στον καταστροφέα βοηθούσε τους γονείς του. Πού να ήξερε…

Στην αρχή η Μπέλναπ έκλαψε. Αλλά μετά από ένα λεπτό άρχισε να γελάει. «Όσο διαλυμένοι και έκπληκτοι κι αν ήμασταν, αυτή είναι μία από εκείνες τις στιγμές που απλά πρέπει να γελάσεις» δήλωσε.

Πάντως, δεν έχουν χαθεί όλα για το ζευγάρι, καθώς σύμφωνα με την Washington Post υπάρχει μία ειδική υπηρεσία στις ΗΠΑ που δέχεται περίπου 30.000 αιτήματα το χρόνο για την αποκατάσταση κατεστραμμένων χαρτονομισμάτων. Το ζευγάρι επικοινώνησε με την υπηρεσία και τους ενημέρωσαν πως πρέπει να στείλουν τα κατεστραμμένα χαρτονομίσματα μέσα σε μία σακούλα, και αυτό θα πράξουν.

Στο μεταξύ, ο Λίο δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά τον καταστροφέα εγγράφων…



Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ