"


Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού 2018 : Όλα, ήταν εδώ!




Πιστή στην παράδοση και παράλληλα με σαφείς αναφορές στο μέλλον ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2018, η Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού.



Οι λειτουργικές, χωροταξικές, δομικές και αισθητικές αλλαγές που πραγματοποιεί κάθε χρόνο ο Δήμος Άργους Ορεστικού, έχουν βελτιώσει καθοριστικά τη διοργάνωση κι έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των εκθετών.

Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξαν τη συμμετοχή τους στην Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού έναντι των υπολοίπων αντίστοιχων διοργανώσεων που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα. Έτσι, φέτος περισσότεροι από 300 εκθέτες κατέλαβαν  εμφανώς μεγαλύτερο χώρο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και παρουσίασαν σημαντική ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρείχαν.

Την ίδια εμπιστοσύνη δείχνουν και οι επισκέπτες της Εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού, οι οποίοι κάθε χρόνο αυξάνονται κατακόρυφα, δικαιώνοντας τις επιλογές της διοίκησης του Δήμου που έχουν καταστήσει τον θεσμό συνώνυμο της επιτυχίας και τον χώρο που αυτός διεξάγεται, απόλυτα λειτουργικό και ευχάριστο κατά τα εκθεσιακά πρότυπα. Έτσι, περισσότεροι από 130.000 επισκέπτες κατέστησαν, τις τελευταίες επτά ημέρες, το Άργος Ορεστικό το κέντρο των αγορών και της διασκέδασης, παρότι ο  καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος.


Ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ευχαριστεί θερμά τους επισκέπτες, τους εκθέτες, τους δημοτικούς υπαλλήλους, τους αντιδημάρχους, τους υπηρεσιακούς παράγοντες, την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, τους περιοίκους για την ανοχή τους στην αναστάτωση αυτών των ημερών και όλους όσοι συνέβαλαν, για ακόμη μια χρονιά, στην επιτυχημένη διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης.













Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ