Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) από Δήμο Καστοριάς και Άργους Ορεστικού

Ο Δήμος Καστοριάς, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), 
την Τρίτη 30-10-2018 και την Τετάρτη 31-10-2018   από ώρα  10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ θα διανείμει τρόφιμα μακράς διάρκειας, ψωμί και νωπό κοτόπουλο  στους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ που έχουν δηλώσει να παραλαμβάνουν τα προϊόντα του ΤΕΒΑ από τον Δήμο Καστοριάς  (ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΝΑΚ στο κτίριο δίπλα στη λίμνη)

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.Οι Δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη του ΑΜΚΑ.
Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους σακούλες.

ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡ. : Διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ


Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ενημερώνει ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» θα προβεί στη διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, από τις 10:00 έως τις 14:00, στον χώρο του Αμαξοστασίου του Δήμου.

Οι δικαιούχοι θα λάβουν σχετικό ενημερωτικό μήνυμα (sms) στο κινητό τους, ενώ η παράδοση των προϊόντων θα γίνει με την προσκόμιση του ΑΜΚΑ τους.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ