"


A2 : Ποιοι αλλάζουν προπονητή ;


Το πρωτάθλημα στην Α2 έχει ξεκινήσει, ήδη ορισμένες ομάδες έχουν ξεχωρίσει, αλλά και πάλι φαίνεται πως η σεζόν θα είναι συναρπαστική.
Ήδη όμως τα "σύννεφα" για ορισμένους προπονητές, που ως συνήθως πληρώνουν "τη νύφη" για τα λάθη ή τις ατυχίες του καλοκαιριού ή ενός... ματς, έχουν πυκνώσει.
Η πρώτη αλλαγή, μετά απ' αυτήν του Στέφανου Πέρκου στην Αγιά, θα γίνει σήμερα ή το πολύ αύριο και θα αφορά στον πάγκο του Ηρακλή, κάτι αναμενόμενο μετά την παραίτηση του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη. Παρά το ότι οι "κυανόλευκοι" μίλησαν με πλείστα όσα ονόματα, η αρχική επιλογή ήταν Οικονόμου, Μέξας, Τακιανός, Ζιάγκος (χωρίς σειρά προτίμησης ή χρονικής επιλογής η αναφορά) και στην πορεία προστέθηκαν ή αφαιρέθηκαν κι άλλα ονόματα.

Έφτασαν στο σημείο να κάνουν πρόταση ή κρούση οι "κυανόλευκοι" σε μεγάλα ονόματα της προπονητικής αλλά βρήκαν κλειστές πόρτες λόγω υποχρεώσεων (οι δύο εξ αυτών) ή εμμονής με την Α1 (σε οκτώ μήνες είναι πιθανό, βέβαια, να είναι ο Ηρακλής στην Α1, οπότε χάνεται η ευκαιρία), ή δέσμευσης με άλλες ομάδες. Σε κάθε περίπτωση σήμερα, Δευτέρα, θα είναι η τελική ημέρα για την επιλογή του προπονητή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις αυθημερόν ή το αργότερο αύριο. Άλλωστε υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι και τον κρίσιμο αγώνα στην Καστοριά.

Η δεύτερη αλλαγή, όπως διαβάζουμε στο basketa.gr, δεν αποκλείεται να γίνει σε έναν ακόμη διεκδικητή της ανόδου, που είναι ο Διαγόρας Δρυοπηδέων. Ο Σπύρος Σαμόλης φαίνεται πως θα "πληρώσει το μάρμαρο" για τις τελευταίες ήττες και τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Κουφού, Οικονόμου. Θα φανεί και πάλι από... σήμερα!

Η τρίτη είναι στα σκαριά και αφορά και πάλι σε έναν διεκδικητή της ανόδου, που προσπαθεί να κάνει κι αυτός το άλμα της ανόδου. Παρά τα θετικά αποτελέσματα η φιλοσοφία εκεί είναι πως "εχθρός του καλού είναι το καλύτερο" και μάλιστα λέγεται πως έγινε και κρούση σε προπονητή ενεργό άλλης ομάδας της Α2, επίσης διεκδικήτριας, κάτι όμως που διαψεύστηκε κατηγορηματικά. Δεν διαψεύστηκε όμως ότι γίνεται προσπάθεια για ένα μεγάλο "μπαμ"... Θα φανεί τις επόμενες ημέρες...

Δεν αποκλείεται να έχουμε και... τέταρτη, αλλά μάλλον αυτό θα γίνει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι μετά την διακοπή αυτή λόγω του κυπέλλου θα έχουμε κι άλλη διακοπή στο πρωτάθλημα, σε δύο εβδομάδες, καθώς υπάρχουν ομάδες με διεθνείς οπότε λόγω "παραθύρων" θα έχουμε αναβολές αγώνες. Και αν δει κανείς το πρόγραμμα, μετά μαζεύονται σε μια εβδομάδα τρεις αγώνες "φωτιά" για τους διεκδικητές της ανόδου... Υπομονή όμως...






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ