"

Α2 : Δεν κατεβαίνουν τα Τρίκαλα, στην Α2 το Πευκοχώρι


Τρίκαλα... τέλος! Η ομάδα της Θεσσαλίας ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία ότι δεν πρόκειται να κατεβάσει ομάδα στην Α2 της νέας αγωνιστικής περιόδου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν νέες ανακατατάξεις στις εθνικές κατηγορίες.

Κατ' αρχάς, τη θέση των Τρικάλων στην Α2 θα πάρει η επόμενη επιλαχούσα ομάδα, το Πευκοχώρι.
Το Πευκοχώρι μπορεί να πέρασε ένα καλοκαίρι αγωνίας, αλλά πλέον είναι και επίσημα ομάδα της Α2 μετά την αδυναμία συμμετοχής τον Τρικάλων.

Στο σύλλογο της Χαλκιδικής περιμένουν σήμερα το σχετικό χαρτί από την ΕΟΚ, προκειμένου να επικυρωθεί η συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Α2, αφήνοντας με τη σειρά τους κενή μία θέση στον βόρειο όμιλο της Β' Εθνικής. Όσο για το ποια ομάδα θα την καταλάβει; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα.

Αναποφάσιστος ο Πολύγυρος, έτοιμη η ΧΑΝΘ
Η ομάδα που έχει... σειρά για να ανέβει στην Β' Εθνική μετά τους αγώνες κατάταξης που έγιναν μετά το τέλος των περσινών πρωταθλημάτων, είναι ο Πολύγυρος. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα της κεντρικής Μακεδονίας είναι διχασμένη σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Β' Εθνική, με αποτέλεσμα το μπαλάκι να περνάει στην επόμενη επιλαχούσα ομάδα, την ΧΑΝΘ.

ADVERTISING
Ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης είχε επικρατήσει στους αγώνες κατάταξης του Πρωτέα Γρεβενών και έχει ξεκάθαρη πρόθεση να παίξει στην Β' Εθνική την επόμενη χρονιά. Το αν θα καταφέρει, πάντως, θα κριθεί από τις βουλές του Πολύγυρου, ο οποίος θα πρέπει να ανακοινώσει άμεσα την απόφασή του.

Update: Την απόσυρση των Τρικάλων επισημοποίησε και η ΕΟΚ, που ανακοίνωσε επίσης ότι ο αγώνας του Πευκοχωρίου με τον Ερμή Αγιάς για το προσεχές Σάββατο αναβλήθηκε για την Τετάρτη 10/10.

 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ