"


Όλα έτοιμα για το σημερινό Super Cup μεταξύ Καλλιθέας και Πολυκάρπης


Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας και Ηρακλής Πολυκάρπης θα αναμετρηθούν σήμερα το απόγευμα στις 17:00 στην ξεχωριστή διοργάνωση της ΕΠΣ Καστοριάς, το 1ο Super Cup, μεταξύ του Πρωταθλητή  και του Κυπελλούχου περιόδου 2017-2018, μια διοργάνωση που η διοργανώτρια αρχή φιλοδοξεί να μετατραπεί σε γιορτή για τους αθλητές, αλλά και όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από κοντά, στο γήπεδο της Μεσοποταμίας.

Η ΕΠΣ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και φυσικά όσα θα απαιτηθούν για την ομαλή διοργάνωση του αγώνα, αφήνοντας στις ομάδες να αναλάβουν μόνο την αγωνιστική τους επάρκεια για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τη σημερινή αναμέτρηση και θα επιδιώξουν κυρίως για λόγους πρεστίζ να πάρουν τον πρώτο τίτλο της νέας χρονιάς.

Το παιχνίδι, όπως είναι φυσικό, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων και όλοι ευχόμαστε ο κόσμος να χαρεί ποδόσφαιρο και θέαμα και η αγωνιστική αντιπαράθεση να διαρκέσει μόνο 90 λεπτά.

Να θυμίσουμε ότι η είσοδος για τους φιλάθλους είναι δωρεάν, ενώ διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βασίλης Πολυχρονίου, με βοηθούς τους Γρηγόρη  Πρεσπάρη και η Κέλλυ  Ζαρομυτίδου, ενώ 4ος ο Δημήτρης Στυλιάδης.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ