Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 10,9% σε δημοσκόπηση της MARC


Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MARC για λογαριασμό της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, στην πρόθεση ψήφου η Ν.Δ. καταγράφει ποσοστό 29,9% έναντι 19% του ΣΥΡΙΖΑ


Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 6,9%, και ακολουθούν, το Κίνημα Αλλαγής με 6,4% και το ΚΚΕ με 6%.

Εκτός του εκλογικού ορίου του 3% για την είσοδο στη Βουλή εμφανίζονται οι ΑΝΕΛ με ποσοστά που μόλις πλησιάζουν το 1,2%, η Ένωση Κεντρώων με 2,5% και το Ποτάμι με 1,4%.

Από τα στοιχεία της δημοσκόπησης προκύπτει ότι οι πολίτες είναι οργισμένοι με την κυβέρνηση για τους χειρισμούς των πολιτικών παραγόντων στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες πολίτες.

Το 78% όσων συμμετείχαν στην έρευνα θεωρούν ότι η κυβέρνηση έχει την ευθύνη για την τραγωδία με την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ενώ το 75% δηλώνει θυμό και απογοήτευση από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ακόμη, το 82% θεωρεί ότι τα μνημόνια συνεχίζονται για την χώρα, παρά την ολοκλήρωση του 3ου προγράμματος, ενώ το 72% δεν πιστεύει ότι οι όποιες εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ θα υλοποιηθούν.Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ