"


«Κλέβει» την παράσταση το ματς Αστραπής- Ηρακλής στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος



Ανοίγει αύριο Σάββατο η αυλαία του νέου και 41ου στην ιστορία πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας - pizza & barfood "η πάπια" - της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Από τα ματς της 1ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ της Αστραπής Μεσοποταμίας και του Ηρακλή Πολυκάρπης, δύο ομάδων που φιλοδοξούν να πρωταγωνιστήσουν και να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Οι «κιτρινόμαυροι» στο πρώτο επίσημο ματς στην έδρα τους θέλουν να… ξεκινήσουν με το… δεξί στο πρωτάθλημα, μιας και προέρχονται από ανέλπιστη ήττα και αποκλεισμό από τον θεσμό του Κυπέλλου την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο και ο Ηρακλής, παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, ξεκινώντας ελπιδοφόρα στο νέο πρωτάθλημα.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση Γράμμου Μαυροχωρίου – Ομόνοιας Βογατσικού, δύο ομάδων με την ψυχολογία στα ύψη μετά τις σπουδαίες νίκες στον θεσμό του Κυπέλλου.

Το γειτονικό  ντέρμπι των «μαυραετών» Δόξας ΑΜπεοκήπων – Δόξας Κορησού, πάντα αποτελεί ξεχωριστό ενδιαφέρον.

 «Αίνιγμα» είναι τα ματς Πεντάβρυσος- Γραμμοχώρια, όπως επίσης και το τοπικό ντέρμπι Κάστωρ-Νταηλάκη, ενώ ο Κρόνος υποδέχεται την νεοφερμένη ΑΕ Βιτσίου.

Ρεπό έχει η ομάδα του Παναργειακού, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 16:30.

Μείνετε συντονισμένοι, θα ακολουθήσουν αναρτήσεις με σημαντικά στοιχεία, στατιστικά, προϊστορία και παράδοσης, όλων των αγώνων ξεχωριστά.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ