"


Απόψε η μεγάλη συναυλία του τραγουδιστή των JUDAS PRIEST στην Καστοριά!



Απόψε Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ένα από τα μεγαλύτερα ξένα ονόματα του σκληρού χώρου (αν όχι το μεγαλύτερο) θα επισκεφθεί τη πόλη μας και το Prague Live Stage!

Ο λόγος για τον Tim “Ripper” Owens…διαβάστε απλά το βιογραφικό του:

Η φωνή του έχει πατήσει πάνω σε συγκροτήματα τεράστιου βεληνεκούς.

Το 1996 ο «Ripper» γίνεται γνωστός ακόμα και στις σωλήνες ύδρευσης μιας και αναλαμβάνει την θέση του τραγουδιστή των Judas Priest. Από οπαδός ενός σχήματος μέλος του; Ναι, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Με τους Priest θα κυκλοφορήσει δύο δίσκους. Το “Jugulator” το 1997 και το “Demolition” το 2001. Παράλληλα θα υπάρξουν και δύο ζωντανά ντοκουμέντα με τον ίδιο. Το “98 Live Meltdown” το 1998 και το “Live In London” το 2003. Η επιστροφή του Rob Halford στο σχήμα θα φέρει την λήξη της συνεργασίας του μαζί τους.
Παίρνει μεταγραφή όμως σε ένα ακόμα καυτό συγκρότημα. Τους Iced Earth! Μαζί τους θα κυκλοφορήσει τα “The Glorious Burden” το 2004 και “Framing Armageddon (Something Wicked Part 1)” το 2007.
Στο μεσοδιάστημα ο Ripper θα επανασυνδεθεί με τον γνώριμο του από τους Winters Bane, Dennis Hayes (μπάσο) και θα δημιουργήσουν τους Beyond Fear με τους οποίους θα κυκλοφορήσει έναν δίσκο το 2006. Λέγεται πως ο λόγος ύπαρξης αυτού του σχήματος ήταν η ανάγκη του Ripper να έχει μεγαλύτερη ανάμιξη σε θέματα σύνθεσης μιας και ήταν σχετικά “διακοσμητικός” όσον αφορά αυτόν τον ρόλο στα δύο μεγάλα σχήματα που υπηρέτησε.
Το 2007 ο Ripper θα απομακρυνθεί από τους Iced Earth για να επανέρθει σε αυτούς ο Matt Barlow. Το λες και κακό προηγούμενο μιας και το ίδιο είχε συμβεί και με τους Priest.
Δεν θα κάτσει άπραγος και θα αναλάβει τα φωνητικά για τον Σουηδό κιθαρίστα βιρτουόζο Yngwie Malmsteen με τον οποίο θα βγάλει δύο δίσκους – το “Perpetual Flame” το 2008 και το “Relentless” το 2010. Φυσικά κανένας τραγουδιστής δεν έχει στεριώσει στον Malmsteen οπότε λίγο μετά από τον δεύτερο δίσκο θα απομακρυνθεί. Στο μεσοδιάστημα δε, κυκλοφόρησε και το πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Play My Game» (2009).
Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι κάπως πιο θολά για τον Ripper. Άπραγος δεν έκατσε δεδομένα. Πιο “ζεστή” δουλειά του είναι το σχήμα Charred Walls Of The Damned με τον Richard Christy (τύμπανα; ex-Death, ex-Iced Earth) το οποίο και κινείτε σε πιο thrash μονοπάτια. Με το εν λόγο σχήμα έχει κυκλοφορήσει τρεις δίσκους. Το “Charred Walls Of The Damned” το 2010, το “Cold Winds On Timeless Days” το 2011 και το “Creatures Watching Over The Dead” το 2016. Επίσης αξίζει να αναφερθεί και η σχέση του με τους Dio Disciples.
Αεικίνητος και πάντα έτοιμος να παίξει metal. Αν μη τι άλλο η ζωή του είναι τουλάχιστον κινηματογραφική.

Μαζί του, άλλοι δύο μεγάλοι heavy metal τραγουδιστές, ο Harry "The Tyrant" Conklin (JAG PANZER, TITAN FORCE) και ο Sean "The Hell Destroyer" Peck (CAGE, DEATH DEALER, DENNER/SHERMANN), οι οποίοι μαζί με τον “Ripper” ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα καινούργιο project με την ονομασία THE THREE TREMORS και θα επισκεφθούν την ΚΑΣΤΟΡΙΑ, το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το διαφημιστικό σποτάκι της συναυλίας:

https://www.youtube.com/watch?v=9KKojo-S76s


Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Η μπάντα θα είναι στη σκηνή στις 22:00

Λίγο μετά τις 00:00 θα ακολουθήσει Dj set από τον αντώνη Τρύφου!

Η προπώληση διεξάγεται στα παρακάτω σημεία:
- Δισκάδικο ΜΕΛΩΔΙΑ (ΚΑΣΤΟΡΙΑ)
- Prague Live Stage (ΚΑΣΤΟΡΙΑ)
- T-Shirt Club (ΚΑΣΤΟΡΙΑ)
- Βιβλιοπωλείο ΣΑΝΤΑΛΙΔΗΣ (ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ)
- Βιβλιοπωλείο ΜΗΛΙΟΣ (ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ)
- Bar CROSSROADS (ΚΟΖΑΝΗ)
- Bar TOLTEC (ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ)
- Bar ROCK CAFE (ΓΡΕΒΕΝΑ)
- Bar THE FACTORY (ΦΛΩΡΙΝΑ)
Τηλεφωνική κράτηση εισιτηρίων στο 6980243357

ΧΟΡΗΓΟΙ:
- ΟΥΣΙΕΣ, Ταβέρνα/Ψητοπωλείο (Φανάρια Νέας Λεύκης - Καστοριά)
- AGORA, Καφέ/Μεζεδοπωλείο (Λεωφόρος Νίκης 2 - Καστοριά)
- CHOCO & SNACKS (www.chocoandsnacks.com)
- Κιθάρες JP CUSTOM GUITARS (www.jpcustomguitars.com)
- ΤΖΗΛΛΑΣ, Ζαχαροπλαστείο (Κολοκοτρώνη 16 - Καστοριά)
- IRIS Αρτοποιείο (Αθανασίου Διάκου 4 - Καστοριά)
- ΓΕΡΜΑΝΟΣ,Κατάστημα Κινητής Τηλεφωνίας (Άρτη 13 - Καστοριά)
- BYZANTIUM, Ξενοδοχείο ( Μεθόδιου Ανθρακίτη, Χλόη - Καστοριά)

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018, Prague Live Stage, Καστοριά!
FB Event: https://www.facebook.com/events/294400744700708/







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ