"

Γιώση και Αποστόλου απέκτησε ο Γράμμος Μαυροχωρίου


Δύο παίχτες-επένδυση για το μέλλον απέκτησε ο Γράμμος Μαυροχωρίου. Οι «κυανόλευκοι» απέκτησαν τους 17χρονους  ταλαντούχους Γιάννη Αποστόλου και Γιάννη Γιώση.

Ο Γιάννης Αποστόλου, γέννημα-θρέμα της Ακαδημίας του ΑΟ Κάστωρ, από τους ανερχόμενους τερματοφύλακες του νομού, αγωνίστηκε πέρσι βασικός στην ομάδα του Κάστορα στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας.


Ο Γιάννης Γιώσης, και αυτός γέννημα-θρέμα της Ακαδημίας Κρόνου, διαθέτοντας το προτέρημα να αγωνίζεται με επιτυχία σε δύο θέσεις (αμυντικός, και επιθετικός) από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του νομού, ξεχώρισε με την ομάδα του Κρόνου στο περσινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Μάλιστα οι προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές έκαναν σήμερα το ντεμπούτο τους με τη νέα τους ομάδα στο παιχνίδι με την ΑΕ Γραμμοχωρίων.

Ο μεν Αποστόλου αγωνίστηκε βασικός κάτω από τα δοκάρια, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία, ενώ  ιδιαίτερα ενεργητικός ήταν και ο Γιώσης, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο ξεκίνημα της επανάληψης, αφού ουκ ολίγες ήταν οι φορές που αναστάτωνε από την δεξιά πλευρά την αντίπαλη άμυνα.
 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ