"


Γιώργος Μιχαηλίδης - Αργύρης Σάρρας, είδαν παρέα το ματς Νταηλάκη-Βογατσικό

Δύο πρώην συμπαίκτες με την ομάδα της ΑΕ Καστοριάς την δεκαετία του '90, ο Αργύρης Σάρρας και ο Γιώργος Μιχαηλίδης παρακολούθησαν μαζί από την εξέδρα τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ των ομάδων Νταηλάκη-Ομόνοια Βογατσικού.
Σήμερα και δύο συνεχίζουν να προσφέρουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από διαφορετικούς, όμως, ρόλους. Εξαίρεση, ωστόσο, αποτελεί ο Αργύρης Σάρρας, αφού είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από την "φουρνιά" των ποδοσφαιριστών εκείνης της εποχής, που συνεχίζει να αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.
Ο δυναμικός αμυντικός μετά την ΑΕ Καστοριάς, αγωνίστηκε στη συνέχεια και σε άλλες ερασιτεχνικές ομάδες και είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο.
Φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά αγωνίζεται με τα χρώματα της Ομόνοιας Βογατσικού, ωστόσο, όμως ένας τραυματισμός σε πρόσφατο φιλικό παιχνίδι, δεν τον επέτρεψε να αγωνιστεί στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας του, ενώ οι εξετάσεις που θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες θα δέιξουν αν θα μπορέσει ή όχι να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Από την άλλη, ο Γιώργος Μιχαηλίδης, γέννημα-θρέμα ποδοσφαιριστής του Νταηλάκη, εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ωστόσο, όμως είναι πολύ κοντά στον σύλλογο και βοηθάει όπου χρειαστεί. Φυσικά με την προχθεσινή τους συνάντηση είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν αρκετά πράγματα από τα παλιά...




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ