"


Δείτε ποια μεγάλη ομάδα από την Α1 έχει πιθανότητες να υποδεχθεί στην έδρα του στην β’ φάση Κυπέλλου ο ΑΣ Καστοριάς



Με τη συμμετοχή μόνο των ομάδων Β’ Εθνικής αρχίζει την προσεχή Κυριακή  Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου το Κύπελλο Ελλάδος.

Η Α’ φάση Κυπέλλου θα διεξαχθεί  σε 5 αγωνιστικές και θα ολοκληρωθεί  στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ  στη Β’ φάση που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Οκτωβρίου, θα κοντραριστούν όλες οι ομάδες της Α’ Εθνικής με αυτές – κυρίως της Α2, ίσως και της Β’ Εθνικής .

Σύμφωνα, λοιπόν με την κλήρωση που είναι προκαθορισμένη, ο ΑΣ Καστοριάς, εφόσον περάσει τα εμπόδια των τεσσάρων αγώνων της Α’ φάσης (τα δύο σίγουρα εκτός έδρας), τότε θα έχει την μεγάλη χαρά να υποδεχθεί στην έδρα της στη Β’ φάση τον Παναθηναϊκό!!!

Υπό φυσιολογικές συνθήκες και εφόσον δεν σημειωθούν σημαντικές εκπλήξεις, ο ΑΣ Καστοριάς ξεκινάει τις υποχρεώσεις του εκτός έδρας με Μάνδρα ή Παπάγου. Στη συνέχεια
(22 ή 23 Σεπτεμβρίου), θα αντιμετωπίσει στην πρώτη περίπτωση ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ μία εκ των ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ ή ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ τον ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ εφόσον, όμως περάσει νικηφόρα από ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ ή το ΑΝΑΤΟΛΙΑ.

Εφόσον η ΚΑΣΤΟΡΙΑ προκριθεί λοιπόν, στην 4η αγωνιστική ,τότε  θα αντιμετωπίσει ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ μία εκ των ΚΟΡΟΙΒΟ ή ΚΑΡΔΙΤΣΑ (εφόσον βέβαια αυτές δεν πέσουν θύματα έκπληξης) και την 5η και τελευταία αγωνιστική της Α’ φάσης (29 Σεπτεμβρίου) , η ΚΑΣΤΟΡΙΑ θα αντιμετωπίσει πάλι εκτός έδρας  - υπό φυσιολογικές συνθήκες έναν εκ των Ψυχικό, Αμύντας, Ερμής Αγιάς ή Αίολο Τρικάλων.


Και εάν μέχρι τότε πάνε όλα καλά, τότε στις 3 Οκτωβρίου ο ΑΣ Καστοριάς θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό...




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ