Με τρία ματς εντός έδρας ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα η Αστραπή Μεσοποταμίας! - Ντέρμπι τα δύο πρώτα ματς, με Πολυκάρπη και Παναργειακό

Από την προχθεσινή κλήρωση του νέου πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς, διαπιστώνεται, ότι η Αστραπή Μεσοποταμίας είναι – θεωρητικά – ευνοημένη, καθότι ξεκινάει τη νέα σεζόν με τρεις αγώνες σερί εντός έδρας.
Τους δίνεται λοιπόν η ευκαιρία – εφόσον αξιοποιήσουν το πρόγραμμα και τον παράγοντα της έδρας, να  κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα.
Ωστόσο, όμως στην πρεμιέρα, αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή Πολυκάρπης, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ζευγάρι που, κατά σύμπτωση, ήταν το ίδιο και στην περσινή πρεμιέρα, με τον Ηρακλή να επικρατεί με σκορ 2-4.
Στην 2η αγωνιστική οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα αγωνιστούν, καθότι θα κάνουν το καθιερωμένο τους ρεπό, ενώ την 3η και 4η αγωνιστική υποδέχονται τον Παναργειακό- δεύτερο κολλητό ντέρμπι-και την Πεντάβρυσο, αντίστοιχα.
Το πρώτο ματς εκτός έδρας θα δώσει η Αστραπή στα μέσα Οκτωβρίου, αντιμετωπίζοντας στην Κολοκυνθού τον τοπικό Κρόνο, ενώ την 6η αγωνιστική υποδέχεται την Δόξα Κορησού.Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ