"


Τεχνικός διευθυντής στον Ηρακλή ο Ανδρέας Ηλιόπουλος



Την έναρξη της συνεργασίας με τον Ανδρέα Ηλιόπουλο, που αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή γνωστοποίησε ο Ηρακλής Πολυκάρπης ενόψει της σεζόν 2018-2019.

Ο νεαρός παράγοντας διαθέτει σημαντική εμπειρία από τον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς διετέλεσε Εκπρόσωπος Τύπου στην ομάδα της Καστοριάς, ενώ στη συνέχεια προσέφερε τις υπηρεσίες του στους «γουναράδες» υπό το πόστο του Γενικού αρχηγού στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Μιλώντας για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων αποκλειστικά στο sentra.news.gr υπογράμμισε: 
«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την επιλογή και την αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Είναι ένα πόστο που με γεμίζει χαρά και ταυτόχρονα ευθύνη. Η ομάδα είναι δεμένη εντός και εκτός αποδυτηρίων. Πρεσβεύει αξίες και αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα. Διαθέτει όλα τα εχέγγυα να πρωταγωνιστήσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Γίνονται καθημερινά μικρά βήματα που συνοδεύονται από μεγάλα όνειρα. Η συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος είναι ένα από αυτά, που μερικά χρόνια πριν κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί.
Αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών μιας παρέας που δουλεύει μεθοδικά και μεγαλώνει διαρκώς το εκτόπισμα του συλλόγου, το οποίο ξεπροβάλλει υπερήφανα έξω από τα στενά σύνορα του Νομού.
Η ομάδα έχει μπει σε τροχιά απογείωσης και πλέον αναμένει την διαδικασία της εκτόξευσης…»




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ