"


Στη δημοσιότητα η λίστα με τους 92 νεκριύς στο Μάτι - Όλα τα ονόματα

Έπρεπε να περάσουν σχεδόν 20 ημέρες από την εθνική τραγωδία ...έπρεπε να δημιουργηθεί ένα απίστευτο αλαλούμ το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να δοθεί η σχετική λίστα

Τη λίστα με τα ονόματα των 92 νεκρών της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι και το Νέο Βουτζά, έδωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Όλο το προηγούμενο διάστημα η Πυροσβεστική έδινε άλλα νούμερα νεκρών και αγνοούμενων τη μία και άλλα την άλλη. Ενώ μέχρι και χθες ξέραμε ότι τα θύματα είναι 91 αλλά ήρθε η Εισαγγελία για να πει ότι είναι τελικά 92.
Στη λίστα δίνονται τα ονόματα 90 νεκρών, ενώ δύο σοροί δεν έχουν τακτοποιηθεί, αφού δεν τηρήθηκε η διαδικασία VDI καθώς δεν υπάρχουν συγγενείς.
Η λίστα ήρθε να επιβεβαιώσει όσα δυστυχώς ζήσαμε τις προηγούμενες 18 ημέρες.
Ολόκληρες οικογένειες ξεκληρίστηκαν  όπως η οικογένεια Φιλόπουλου, η τραγική ιστορία με τα δίδυμα κοριτσάκια, φωτιά πήρε τη ζωή του παππού Φίλιππου, της γιαγιάς Σοφίας και των δύο κοριτσιών, Σοφίας και Βασιλικής, 9 ετών, πέντε μέλη της έχασε η οικογένεια Κοκκινίδη, του γνωστού σεφ ο οποίος έχασε τη ζωή του μαζί με τη γυναίκα του Άννυ, τα δύο ανήλικα παιδιά του, και την μητέρα του, τρία μέλη έχασε η οικογένεια Φύτρου, τον μπαμπά, τη 13χρονη κόρη του που σκοτώθηκε πέφτοντας στον γκρεμό και τον 11χρονο γιο, η οικογένεια Κλάδιου ξεκληρίστηκε καθώς χάθηκαν ο πατέρας, η μητέρα και ο γιος, η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη και ο σύζυγός της Δημήτρης Τουρνακιώτης.
Όλες συνταρακτικές τραγωδίες  που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες  στη μνήμη μας.

Δείτε τη σχετική λίστα:

 




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ