"


Kάλεσμα του Συνδέσμου Προπονητών από την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Καστοριάς

Ο Πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής Γιάννης Μπαξεβανίδης στο ραντεβού με τον Σύνδεσμο Προπονητών ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ παρουσία και του προέδρου της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ο οποίος, αφού καλωσόρισε τον πρόεδρο του Συνδέσμου Προπονητών Αντώνη Νικολαΐδη, αναφέρθηκαν σε ενδιαφέροντα θέματα συνεργασίας των δύο πλευρών.
Ο κ. Μπαξεβανίδης τόνισε ότι η Ένωση θα είναι κοντά στις ιδέες και τις προτάσεις των προπονητών που θα συμβαδίζουν με αυτές της Ένωσης για το καλό των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και των σωματείων μελών της Ε.Π.Σ., αφού όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε μια δυνατή «συμμαχία» για να πάμε μπροστά το τοπικό ποδόσφαιρο, μέσα σε αυτές τις συνθήκες της οικονομικής κρίσης και δυσκολίας, στην πρόταση του για χώρο που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη οργάνωση του συνδέσμου.
Ο δε πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Δημήτρης Τριανταφύλλου ενημέρωσε ότι μπορούν να χρησιμοποιούν τα γραφεία της Ένωσης, καθώς και ότι θα τους παρέχεται και γραμματειακή υποστήριξη όπου χρειάζεται ο σύνδεσμός τους.
Μάλιστα έκανε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους προπονητές να πλαισιώσουν τον Σύνδεσμο να δίνουν το παρών σε όλες τις συναντήσεις της Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ με τα σωματεία, για ιδέες γύρω από την αναβάθμιση την ανάπτυξη και τα πρωταθλήματα, αρχής γενομένης από την συνάντηση που θα οριστεί με τα σωματεία και τις ακαδημίες που θα συμμετέχουν στα αναπτυξιακά Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στηρίζεται το μεγαλύτερο μέρος του στρατηγικού πλάνου της Ε.Π.Ο. και πρέπει να ακολουθούν οι ενώσεις που θα απαρτίζουν την Κ14 και Κ16, καθώς και τον τρόπο που θα διαχειριστούν τις άλλες ηλικίες σύμφωνα με την νέα κατηγοριοποίηση της Ε.Π.Ο. για Κ-12, Κ-10, Κ-8, Κ-6.
Επίσης έγινε πρόταση από τον πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής Γιάννη Μπαξεβανίδη να προκηρυχθούν εκλογές στον σύνδεσμο ώστε να συμμετέχουν και οι νέοι προπονητές στην νέα διοίκηση που θα προκύψει ώστε να είναι ποιο δυνατός και με την προτροπή του να διεκδικήσουμε σύντομα νέα σχολή προπονητών UEFA B, καθώς και ανανέωσης ταυτοτήτων για την τριετία (2019-2021) από την τεχνική επιτροπή της Ε.Π.Ο. ώστε να μπορούν να την παρακολουθήσουν οι τοπικοί προπονητές.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ