Ομίχλη Crew: Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν πραγματοποιήθηκε το 4ο X-Fest

Με αίσθημα ευθύνης και έχοντας υποχρέωση να απαντήσουν στις απορίες πολλών ανθρώπων της πόλης κα όχι μόνο, για την αναβολή του φετινού X-Fest, μιας εξαιρετικής, πρωτοποριακής 3ήμερης διοργάνωσης στο χώρο του ΔΗΝΑΚ, οι άνθρωποι του Oμίχλη Crew, ανάρτησαν στον λογαριασμό τους στο fb την εξής ανακοίνωση :
«Με τις τρείς μηνύσεις και καταγγελίες που δεχτήκαμε τα τρία βράδια στο φεστιβάλ που διοργανώσαμε πέρσι το καλοκαίρι (3ο X fest )μας έδωσαν να καταλάβουμε πως ο κόσμος της πόλης δεν θέλει προσπάθειες που επεμβαίνουν στη ρουτίνα του από ομάδες νέων ανθρώπων με όρεξη, δημιουργικότητα και όραμα να ζωντανέψουν την πόλη μας η οποία χρόνο με το χρόνο σβήνει.
Επίσης με την μηδενική βοήθεια που υπήρχε από τους αρμόδιους του δήμου κατανοήσαμε πολύ καλά εμείς οι ενεργοί νέοι πως δεν τους ενδιαφέρει η πόλη μας να γίνει πιο ζωντανή και οι νέοι άνθρωποι που έχουν παραμείνει στη πόλη να νιώσουν δημιουργικοί!
Έτσι με πρωτοβουλία που πήραμε να διοργανώσουμε σχεδόν μόνοι μας ένα πρωτότυπο φεστιβάλ για τα δεδομένα της Ελλάδας πόσο μάλλον για την πόλη μας, θέλουμε να αφυπνίσουμε τους αρμόδιους και να τους δείξουμε ότι η πόλη έχει πολλά να δώσει στην νεολαία της Καστοριάς αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
Εσείς αντίθετα θέλετε
να μην ξανακάνουμε μπάνιο στην λίμνη τα καλοκαίρια, ούτε να ακούμε δυνατή μουσική τα βράδια ούτε να κάνουμε οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια ανάδειξης της πόλης μας και της περιοχής μας, επίσης δεν θέλετε να ξανά μαζευτούμε ποτέ τόσο πολύς κόσμος για να περάσουμε πραγματικά καλά και να χαρούμε τις ομορφιές της πόλης στην οποία μας μεγαλώσατε.
Πρέπει λοιπόν να σεβαστείτε αυτό που θέλουμε να ζήσουμε και να μας αφήνετε να εκφραζόμαστε όπως επιθυμούμε και μας αρμόζει σαν νέοι που είμαστε. Θέλουμε ακόμα να σεβαστείτε την νεανική ζωή μας(λίγο πιο έντονη από την δίκη σας) και να καταλάβετε πως δεν θα είμαστε για πολύ ακόμα νέοι!!!
Η πόλη ήταν δικιά σας ως τώρα και δικιά μας από εδώ και πέρα. Να είστε λοιπόν σίγουροι ότι εμείς θα την στηρίξουμε, θα την αναδείξουμε και θα την κάνουμε καλύτερη από ότι την αφήσατε εσείς»!!!


                                                                Με μεγάλη εκτίμηση,
                                               Σύλλογος Εναλλακτικών Δράσεων Καστοριάς
                                                                       Ομίχλη Crew


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ