Αποκάλυψη: Λύση από Αντωνίου για τους τραυματισθέντες ποδοσφαιριστές!

Ευχάριστα νέα για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που τραυματίζονται την ώρα των αγώνων αφού μέσω της ΕΠΟ θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση για την αποκατάσταση τους.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της sentrasnews.gr ένα μεγάλο θέμα που απασχολεί εκατοντάδες ποδοσφαιριστές βρίσκει λύση μετά από χρόνια, αφού την αποκάλυψη έκανε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ και πρόεδρος της Ιατρικής  Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Στέλλιος Αντωνίου.
Οι τραυματισθέντες παίκτες θα καταβάλλουν τα απαραίτητα χαρτιά στην οικεία Ε.Π.Σ. και αυτή με την σειρά της θα τα μεταβιβάζει στην Ιατρική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., η οποία ανάλογα με τον τραυματισμό κάθε παίκτη θα βγάζει και το ποσό που θα δίνεται για την αποθεραπεία του. Πλέον ο κάθε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής θα έχει κάλυψη, ενώ σταματάει κάθε συζήτηση για την κάρτα ποδοσφαιριστή.
Όμως υπάρχουν τέσσερις προϋποθέσεις που θέτει η Ιατρική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. Βασικά θα πρέπει ο παίκτης να είναι δηλωμένος στο φύλλο αγώνα, ο τραυματισμός του να αναγράφεται στο φύλλο αγώνα και εδώ χρειάζεται η προσοχή των παραγόντων στο τέλος του αγώνα, τα εισιτήρια και εξιτήρια από το Νοσοκομείο και τέταρτη προϋπόθεση τα τιμολόγια ή οι αποδείξεις των εξόδων που έκαναν ώστε να πάρουν τα χρήματα τους εφόσον βέβαια δεν είναι σε κάποιον Ασφαλιστικό φορέα. Αν ο τραυματίας ποδοσφαιριστής είναι σε ασφαλιστικό φορέα θα παίρνει ένα οικονομικό βοήθημα από την Ε.Π.Ο.
Αξίζει να επισημάνουμε ότι ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την ΕΠΣ Καστοριάς και ιδιαίτερα με τον πρόεδρο Δημήτρη Τριανταφύλλου, ενώ τίμησε με την παρουσία του εκδηλώσεις της ΕΠΣ Καστοριάς, όπως στην γιορτή ποδοσφαιριστή, καθώς και το Γυναικείο Τουρνουά Ποδοσφαίρου, όπου κι έκανε την επίσημη απονομή κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα της Καστοριάς.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ