"


Aπάντηση της ΕΠΣ Καστοριάς στην ανακοίνωση του ΑΓΣΚ Καστοριάς

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της νέας διοίκησης του ΑΓΣΚ Καστοριάς,  όπου προσπαθεί να εξηγήσει τους λόγους της μη συμμετοχής της ομάδας, έστω και την τελευταία στιγμή, στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καστοριάς.
Έκπληξη, γιατί ορισμένοι από τους σημερινούς διοικούντες δεν εννοούν να καταλάβουν ότι η ΕΠΣ Καστοριάς δεν έχει κανένα δικαίωμα να επεμβαίνει στα εσωτερικά κανενός συλλόγου, κάτι το οποίο έχουμε επεξηγήσει επανειλημμένως, αλλά δυστυχώς κάποιοι «κωφεύουν», είτε επίτηδες για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να καλύψουν με αυτόν τον τρόπο τις πράξεις τους, είτε γιατί νομίζουν ότι τα γνωρίζουν όλα, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά, ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη  της αμάθειας.

Έκπληξη, γιατί «κανένας λόγος για την ταμπακιέρα». Αντί να βγουν οι δύο διοικούντες  και να εξηγήσουν τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους τα μεγάλα και παχιά λόγια τους, για άλλη μια φορά ήταν λόγια του αέρα τα έργα είναι μακριά τους και δεν μπορούν να συναντηθούν, προτιμούν να επιρρίπτουν τις ευθύνες σε όλους τους άλλους, πλην των ίδιων.


Εμείς σαν ΕΠΣ Καστοριάς εδώ και καιρό συναισθανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία, ανακοινώσαμε μέτρα με τα οποία θα τα ελαφρύνουμε καλύπτοντας μέρος των εξόδων έως πέντε από τις διαιτησίες τους. Τώρα, κάποια σωματεία όπως του ΑΓΣΚ Καστοριά, αδυνατούν να δηλώσουν συμμετοχή, αυτό μόνο ευθύνη της ΕΠΣ Καστοριάς, δεν αποτελεί.


ΥΓ : Χρειάστηκε πέντε μέρες να ανεβάσετε αυτή την ανακοίνωση;




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ