Ανεβάζουν στροφές τα κορίτσια της Καστοριάς - Δυνατό φιλικό με τον Άρη Θεσ.


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Καστοριάς, η οποία ήδη έχει συμπληρώσει δέκα μέρες.
Η ομάδα διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και περιλαμβάνει απαιτητικές προπονήσεις και πολύ ιδρώτα, προκειμένου να είναι έτοιμη στην έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.


Στις προπονήσεις συμμετέχουν χωρίς προβλήματα και οι 23 οι ποδοσφαιρίστριες της ομάδας, οι οποίες επιδεικνύουν αρκετή όρεξη για δουλειά, ιδιαίτερο ζήλο και καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια, για να βελτιώνονται, τόσο όσο αφορά την αγωνιστική τους συμπεριφορά, αλλά και στη φυσική τους κατάσταση.

Ο προπονητής του συλλόγου Χρήστο Καλύβας επικεντρώνεται πάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης (πρωινή προπόνηση), ενώ ειδικό βάρος δίνει στην βελτίωση της τακτικής, στις απογευματινές προπονήσεις.

Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις είναι διπλές (πρωϊ και απόγευμα) και πραγματοποιούνται καθημερινά στο γήπεδο του Δισπηλιού, ενώ η προετοιμασία που θα ολοκληρωθεί σε δύο περίπου εβδομάδες, θα περιλαμβάνει και κάποια φιλικά παιχνίδια.

                                   Δυνατό φιλικό με τον Άρη Θεσσαλονίκης
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του sentranews.gr, ο ΓΠΟ Καστοριάς θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την δυνατή ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και η ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη.
Ωστόσο, νωρίτερα, το επόμενο Σάββατο ή Κυριακή, η ομάδα της Καστοριάς θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι και βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ                                    ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
-Η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  ευχαριστεί θερμά το κατάστημα – οπωροπωλείο «ΚΑΡΠΟΣ» στην Χλόη Καστοριάς του κ. ΚΥΡΚΟΤΣΟΓΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥ, για την προσφορά φρούτων στις πρωινές προπονήσεις της ομάδας μας!!!!

-Η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ευχαριστεί τις Δημοτικές Αρχές:
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για την παραχώρηση του γηπέδου της Πενταβρύσου και του ΔΑΚ Καστοριάς και  ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ για την παραχώρηση του ΔΑΚ Άργους Ορεστικού!

-Η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ευχαριστεί θερμά τον ιατρό Γουμενάκη Μάρκο για τον ιατρικό έλεγχο των ποδοσφαιριστριών μας!!!


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ