"


Σάρωσε τα βραβεία ποιότητας γουνοδερμάτων το Καστοριανό εκτροφείο «Top Farm»

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά ΕΝΝΕΑ (9) συνολικά ήταν τα βραβεία που κατέκτησε το Καστοριανό εκτροφείο γουνοφόρων ζώων  “Top Farm”, που εδρεύει στους Αμπελόκηπους.


Το συγκεκριμένο εκτροφείο συμμετείχε και φέτος στον ετήσιο διαγωνισμό γουνοδερμάτων που διοργάνωσε στην Πολωνία το διεθνές δημοπρατήριο Kopenhagen Fur και στην κυριολεξία σάρωσε τα βραβεία ποιότητας δερμάτων, κατακτώντας συνολικά εννέα βραβεία, με δύο πρώτες θέσεις, τέσσερις  στη δεύτερη και τρεις στην τρίτη  θέση.

Στον φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν αρκετά ευρωπαϊκά εκτροφεία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Πολωνία τα τελευταία χρόνια, έχει μεγάλη αύξηση ποσότητας γουνοδερμάτων, αποτελώντας την δεύτερη μεγαλύτερη  ευρωπαϊκή χώρα σε παραγωγή δερμάτων.

Το Καστοριανό εκτροφείο γουνοφόρων ζώων  “Top Farm”  κατάφερε να κατακτήσει τα εξής εννέα  βραβεία για την ποιότητα δερμάτων που παράγει.

Αναλυτικά:
το 1ο  βραβείο στα White Velvet Males
το 1ο  βραβείο στα Machogany Velvet Males
το 2ο  βραβείο στα Sapphire  Velvet Males
το 2ο  βραβείο στα Black Velvet Males
το 2ο  βραβείο στα White Velvet Females
το 2ο  βραβείο στα Machogany Velvet Females
το 3ο  βραβείο στα Pearl Beige Velvet Males
το 3ο  βραβείο στα Silverblue Velvet Males
το 3ο  βραβείο στα Silverblue Velvet Female
s

Αναμφίβολα, τέτοια γεγονότα γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον της εκτροφής γουνοφόρων ζώων στη Ελλάδα. Ένας πολύ βασικός οικονομικός κλάδος που τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί σημαντικά στην περιοχή μας .






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ