Πλούσια δώρα για όσους κάνουν ανακύκλωση σε ΜΕΤΡΟ και ΤΡΑΜ

Με ανταποδοτικό αντίτιμο, καθώς και δωρεάν εισιτήρια και κάρτες θα επιβραβεύονται για την ανακύκλωση συσκευασιών οι επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς της πρωτεύουσας,
με αφορμή την νέα συνεργασία του Εθνικού Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης με τις Σταθερές Συγκοινωνίε(ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε.), για την εφαρμογή ενός Ολοκληρωμένου Προγράμματος Ανακύκλωσης.

Πως θα γίνεται η ανακύκλωση

Οι επιβάτες θα έχουν λοιπόν την ευκαιρία να ανακυκλώνουν συσκευασίες από πλαστικό, μέταλλο και γυαλί, τοποθετώντας τα στα γνωστά «Σπιτάκια Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» που θα τοποθετηθούν σε διάφορους συρμούς.
Η αρχή μάλιστα θα γίνει από τους σταθμούς «Δάφνη» και «Δουκίσσης Πλακεντίας» του μετρό, καθώς και τις επόμενες ημέρες στη στάση «Αγία Φωτεινή» του Τραμ.

Τα «δώρα» που θα έχουν οι επιβάτες με την ανακύκλωση

Αρχικά για κάθε συσκευασία, οι επιβάτες θα έχουν ανταποδοτικό αντίτιμο, που ανέρχεται σε 0,03 ευρώ ανά συσκευασία,

Το αντίτιμο αυτό θα παρέχει το σύστημα της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στα Σπιτάκια Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και θα μπορεί ο καθένας να το χρησιμοποιήσει είτε για δωρεάν αγορές σε συνεργαζόμενα καταστήματα, είτε για την ενίσχυση ενός σημαντικού κοινωνικού σκοπού παροχής καθημερινών «Γευμάτων Αγάπης» από τον φιλανθρωπικό οργανισμό της  Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Παράλληλα, οι επιβάτες των αστικών συγκοινωνιών θα έχουν τη δυνατότητα ανακυκλώνοντας στα «Σπιτάκια Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» που θα λειτουργούν στους σταθμούς, να κερδίζουν κάθε μήνα:

•10 δωρεάν προσωποποιημένες μηνιαίες κάρτες ATH.ENACARD
•100 δωρεάν ενιαία εισιτήρια (διάρκειας 90 λεπτών)
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ